Nuimamas Tiektuvo Dėklas Lauko Kabinti Laukinių Paukščių Lesyklėlę Gėlių Formos Sodo Paukščių Lesyklėlę Paukščių Vandens Tiektuvas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z191345
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €4.70 €9.42

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Funkcija:

Ne-mechaninė

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

PAUKŠČIAI


Aprašymas

Eglė iki savo sodo šį unikalų ir kūrybišką gėlių, paukščių lesyklėlę.Su stipriu apkrova, jį galima patogiai pakabinti ant medžio šakos.Laikymasis yra labai paprasta, todėl jūs galite mėgautis paukščių mėgautis savo elegantiška laikysena ir gražių dainų, be jokio vargo.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: lauko paukščių lesyklėlę

Medžiaga: mediena + nerūdijančio plieno

Dydis: Finansuojančiojo: 28*17cm/11.02*6.69 cm Šėrimo dubuo: 7.5 cm/2.95 cm

Paketas, Sąrašas:

Gėlių paukščių lesyklėlę*1 + Šėrimo dubenį*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogu Pakabinti: be Vargo pakabinti šis paukštis tiektuvą ant medžio šakos arba kabliukai, pridėti malonus liesti į jūsų kieme ir leidžia jums mėgautis įtaigus paukščių skrydžio.

2.Kūrybinis Dizainas: Šį girliandos paukščių lesyklėlę yra unikalus ir kūrybinio dizaino, kad atitiktų jūsų sodo stilių ir pridėti purslų spalvos.Finansuojantysis yra pagamintas iš patvaraus metalo ir yra gražus gėlių modelio, kuris traukia paukščiai ir žmonės panašūs.

3.Patikimas Keliamoji: Su savo patikimas ir naujoviškas dizainas, tai girliandos paukščių lesyklėlę yra puikus keliamoji galia.Tvirta konstrukcija užtikrina, kad jis nebus pertraukos žemyn lengvai, todėl idealiai tinka naudoti lauko sąlygomis.Plius, jūs galite lengvai išvalyti jį, kai norite, nes jos nuimamos dalys.

4.Lengva įdėti Maisto: Tai apmušalai paukščių lesyklėlę yra didelė anga, kuri leidžia jums papildyti maisto laiką ir išlaikyti paukščių sveikesni ir laimingesni.Taip pat lengvai galite stebėti paukščių " veiklą ir mėgautis savo grožį.

5.Sodo Malonumas: Mėgaukitės malonumas žiūrėti spalvingas paukščių šventė šį girliandos paukščių lesyklėlę, o pridėti žavesio savo sode.Namo tai tiektuvą ir patirties nuostabi ir raminančią garsų gamtos pasaulį aplink jus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai