Betta Žuvų Lapų Netikrą Betta Lapai Hamakas Mažų Bakas Neršto Lapų Vandens Dirbtinių Augalų Hamakas Kraštovaizdžio Modeliavimas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z187517
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €2.25 €4.52

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Vandens Papuošalai Tipas:

Augalai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

žuvys

Modelio Numeris:

Betta Žuvų Lapų

Medžiaga:

ABS


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Stiprus gyvis: stiprus gyvis apačioje, šių Betta Žuvų Hamakai galima pritvirtinti tvirtai bako sienos arba grindų.Jūs galite lengvai pakeisti savo poziciją ir aukštis, pagal jūsų pageidavimus.

2. Sukurti tvenkinio aplinką: Tai Betta Lapų Hamakas yra skirtas imituoti gyvenimo aplinką žuvims.Jie turi realius lapai, kad linguoti su bangomis, pridėti natūralų grožį ir gyvybingumą savo akvariumo.

3. Neršto ir poilsio vieta: Mūsų Betta Žuvų Hamakas yra puiki vieta trumpą pertrauką, taip pat žuvies, kiaušinių kalve.Jie idealiai tinka neršto ir poilsio žuvų, kuriant gamtinių ir jaukią aplinką.

4. Lengva valyti ir mainta į: Šių Betta Žuvų Hamakai yra skirti būti rausva tiesiogiai su vandeniu, todėl juos paprasta valyti ir prižiūrėti.Nereikia kirpimas, genėjimo, ar tręšimo.

5. Lanksti ABS medžiaga: Patobulinkite savo žuvų bakas su šių Betta Žuvų Hamakai, kad neblunka arba pakenkti jūsų žuvims.Pagamintas iš tvirtos ir lanksčios ABS medžiaga, jie yra lengva įdiegti ir prižiūrėti.Patikimas pasirinkimas bet aquarist.

Aprašymas:

Pridėti šiek tiek žalumos, jūsų akvariumas su šių Betta Lapų Hamakai.Jie turi stiprią atžalų buvimo vietą ir palieka, kad linguoti su bangomis.Jie taip pat teikia saugojimo vieta žuvis, kiaušinius ir poilsio vieta jūsų žuvų.Tiesiog nuplaukite juos tiesiai į gera.Patikimas pasirinkimas jūsų bakas.

Savybės:

1. Produkto pavadinimas: Betta Lapų Hamakas

2. Medžiaga: ABS

3. Modelis: N2, T, U

Pakavimo Sąrašas:

Betta Lapų Hamakas*1

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai