Skatinimas! 15vnt Gamtos Silvervine Lazdos & 3X Kačių Kraikas Langelyje Įdėklai, Papildomų Patvarus 21 Skaičiuoti Jumbo Raišteliu Vada Visos Krepšiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z188301
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €20.62 €28.25

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Skatinimas! 15vnt Gamtos Silvervine Lazdos & 3X Kačių Kraikas Langelyje Įdėklai, Papildomų Patvarus 21 Skaičiuoti Jumbo Raišteliu Vada Visos Krepšiai

set2: 3 x kačių kraikas pagalvių komplektas (kiekvienoje pakuotėje 7) + 15 x katę kramtyti žaislus

Natūraliai Saugaus Kačių Kramtyti Užkandis Žaislas:100% natūralios medinės lazdelės.Organinių neperdirbti, šviežumo didžiausia derliaus nuėmimo, be jokių priedų ar konservantų, katės gali kramtyti ir ašarų, saugiai žaidimo metu.

Jūsų katė bus labai malonu, rodo, įdomių ir įdomus elgesys (kramtyti, trina, lyžis, veikia, geležinkelių,slobbering), ir vis labiau ir labiau įdomus.

Naudojimas ir poveikis: Tiesiog įdėti sidabro klijuoti ant katino galvos kramtyti.Įdomi nuotaika trunka nuo 5 iki 30 minučių.

Po naudojimo laikotarpį, jei lazda-tai ne ilgiau, kaip buvo pradžioje, tiesiog nuvalykite žievės dėl klijuoti ar nulupkite taikomas sluoksnis atkurti rezultatus, kurie bus padaryti savo kačiukas atsigauti.Klijuoti galima pakartotinai naudoti keletą kartų.

Prekė yra kūrybos raišteliu kačių kraiko maišą.Priima tvirtos ir minkštos medžiagos, jis yra patogus katė naudoti.Ji yra lengva ir patogu nešiotis.Maišas yra nešiojamas, specialiojo ir puikiai tinka naudoti lauko sąlygomis.Didžiosios kačių raštą valymo maišelis už namų arba naminių gyvūnėlių parduotuvę.

Dydis: 91.5 x 45.7 cm

Lengvas ir lengvai vykdyti lauko keliauti ir stovyklauti.

Pagamintas iš eco-friendly LDPE, vandeniui atsparus ir patvarus, vienkartiniai naudoti.

Veiksmingumas: Skirtingai nei dauguma kačių žaislai, skatinti sveiką kramtomosios elgesys ir veikia kaip natūralus dantų šepetėlis.Ir tai atitraukia juos gerai, nereikia sukandimas blogas dalykas.

dydis:Ilgis apie 12cm

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: LDPE/mediena

Nustatyti baseine kačių kraikas, kai pakeisti kačių kraikas, galite pasiimti maišelį, greitas ir patogus išvalyti, ne purvinas rankas.

Tai puiki dovana jūsų šeimai ar draugų, kurie myli kates.

Tai patogu ir greita išvalyti ir ne purvinas rankas.

Pakuotės Turinys:

3 x kačių kraikas pagalvių komplektas (kiekvienoje pakuotėje 7)

15 x katę kramtyti žaislus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai