Nešiojamas Šunų Mokymo Gydyti Maišelį Lauko Šunelis Gydyti Dėklas Mažylis Užkandis Atlygį Juosmens Krepšys Šuns Kakutį Maišelis Šunų Vežėjų Krepšiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z184454
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.78 €11.55

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Dubenys

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mūsų šuo gydyti dėklas yra pagamintas naudojant aukštos kokybės Oksfordo audinys ir vidinis sluoksnis iš akies audinys, patvarus ir kvėpuojantis.Tinka įvairių juosmens dydžiai, tai sukurta tam, kad išeina su savo furry draugui dar patogiau.Su stilingo dizaino, jis leidžia jums rodyti jūsų asmenybę ir žavesio, o išlaikyti savo šuns gydo po ranka.

Specifikacija:

Pavadinimas: Naminių šunų maisto maišą

Spalva: juoda, raudona spalva

Gaminio dydis: s: (vidut.)9*4*13cm/3.54*1.57*5.12 cm, m: (vidut.)14*6*18cm/5.51*2.36*7.09 cm

Paketas, Sąrašas:

Šuo gydyti krepšys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nešiojamų ir be jokio Vargo: Imtis savo furry draugui vaikščioti be jokio vargo su mūsų šuo gydyti maišelį.Jos nešiojamų dizainas su gera sandarinimo leidžia lengvai patekti prie užkandžių, o on-the-go.

2.Patvari Medžiaga: vandeniui atspari medžiaga ir dėvėti, atsparus Oksfordo audinys iš mūsų šuo gydyti maišelį laikyti savo augintinio gydo higienos.Šis maišelis užtikrina saugumą tiek jūs ir jūsų furry draugui.

3.Universalus Naudojimas: Paimkite savo šunį pasivaikščioti ir atlikti viską, ko reikia, su šio šuns gydyti maišelį.Kartu su holdingo užkandžiai ji taip pat yra pakankamai vietos jūsų telefoną, raktus, šuns pavadėlio, ir vakarienė plokštės.

4.Šviežumo ir Komforto: Su kvėpuojantis akių išorinis sluoksnis ir akies audinio, vidinis sluoksnis, mūsų šuo gydyti maišelį padidina orui ir sumažina trintį, užtikrinant maksimalų komfortą.Ji taip pat saugo švieži užkandžiai ir lengvai prieinama, todėl, užkandis laiko vėjas, tiek jums ir jūsų furry draugui.

5.Lengvas ir Madingas: Šis šuo gydyti maišelis yra pagamintas iš tvirtos ir lengvos medžiagos, kad nebūtų našta jums, kai jūs vaikščioti savo šunį.Nesvarbu, ar esate parke, gatvėje ar namie, tai šuo gydyti maišelis tinka bet kokiai progai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai