Paukščių Vonios, Vonia, Kabo Papūgos Vonia Vonioje Dušo Gėlių Lovelių Paukščių Vonios Už Lauke Daugiafunkcinė Paukščių Tiektuvai, Skirti Papūga Paukštis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z188156
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €19.85 €39.70

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

stiklas

Funkcija:

Ne-mechaninė

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

PAUKŠČIAI


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Apsauga nuo dulkių ir vandens: Pagamintas iš tvirtos medžiagos, tai hang-apie paukščių vonia, yra apsauga nuo dulkių ir atsparus vandeniui, užtikrinti švaraus ir šviežio vandens šaltinis savo paukščių.Į nerūdijantysis plienas grandinės leidžia jums pakabinti jį saugiai ir lengvai, o ilgalaikį konstrukcija užtikrina metų malonumą.

2. Gėlių Dizainas: Padidinti savo sodo grožiu su šiuo ryškus ir spalvingas hang-apie paukščių vonia.Gėlių dizaino metalinis gaubtas yra pagamintas su karšto lydalo purškimo technologija, kuri suteikia jos sklandų ir blizgančiu.kosmoso.

3. Lengva Valyti: stiklo medžiagos, šis paukštis vonia neleidžia guanas iš klijuoti ir leidžia lengvas valymas.Seklių patiekalas konstrukcija taip pat užtikrina, kad vanduo išlieka švieži ir švarūs jūsų plunksnuočių draugai.

4. Platus Panaudojimas: Šis hang-apie paukščių pirtis gali būti naudojama kaip kakadu sodo puošmena, a papūgos paukščių lesyklėlę, ar papūga paukštis vonia, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus ir poreikius.

5. Multiscene Dizainas: Šis paukštis vonia gali būti lengvai pakabinamas ant įvairių vietų, tokių kaip sodas, veranda, lauko, patalpų, vejos, ar lauke, pritraukti daugiau plunksnuočių draugai ir sukurti gyva scena.

Informacija:

Pakelti vonia laiko savo plunksnuočių draugai su mūsų vandeniui paukščių pakabinti ant vonia.Toninių metalo padengti prideda touch stiliaus, o stiklo dizainas leidžia lengvai galite stebėti valymas.Didžiosios papūgos ir puikus veranda naudoti.

Specifikacija:

1. Medžiaga: stiklas + geležies menas

2. Dydis: 10*10*15in

3. Svoris: apie 690g

4. spalva: mėlyna

Produktų Sąrašas:

stiklinis paukštis vonia x1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai