Atsparūs Vandeniui Dokumentas Maišelį, 4 Sluoksnių Saugojimo Krepšys Rinkinys Su Kodiniu Užraktu, Už A4 / A5 Failus Pasas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z185146
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €22.11 €36.25

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[Didelės Talpos] - Didelis, trijų sluoksnių konstrukcija atsparumas ugniai dokumentas maišelį.Įskaitant 4 pasas akių kišenės, 16 kortelių lizdai, 4 USB disko kišenės, 7 sluoksnių aplankus ir didelis pagrindinis kišenė.Jis gali laikyti savo svarbius dokumentus, dokumentus, pinigus, pasus, USB atmintinės, kortelės, nešiojamieji kompiuteriai ir sertifikatus saugiai ir tvarkingai.Tai yra labai naudinga organizuoti savo failus

[Atspari ugniai ir Vandeniui Saugumo] - Iš ugniai atsparios dokumentų saugojimo krepšys yra pagamintas iš dvigubo sluoksnio, ne-niežulys, silikonu padengtas stiklo pluošto, kuris gali atlaikyti temperatūrą iki 320,320 (vid. 1200).Į ugniai krepšys yra ne tik atspari ugniai, jis taip pat labai atsparus vandeniui nebūtų iš vis šlapias dėl bet kokios priežasties.

[Lengva Saugoti] - Jei esate susirūpinęs, kad jūsų vertingus dokumentus, bus sugadinta gaisro arba jūsų knyga yra nepatogus, tai puikus pagalbininkas, kad jūsų vertingus dokumentus, saugus.Ne tik jūs galite laikyti jį namuose, biure, automobilyje, saugų ar spintelę, bet taip pat pasiimkite su savimi, kempingas, kelionės ir įvairių lauko veikla.Žinoma, tai taip pat bus puiki Kalėdinė dovana už tėtis.

[Lengvesni ir lengviau atlikti] - visą produkto sveria tik apie 650g ir yra lengviau nešiotis su patobulinta rankena.Tai yra lengviau atlikti, nei liepsną saugūs, nes jis yra lengvesnis.Minkšta medžiaga, gali būti lengvai sulankstyti.

[Keletą Saugumo Apsauga] - Tvirtas rankenos dizainas, viskas ko jums reikia yra lengva nešiotis, neperšlampamas dvipusis užtrauktukas leidžia lengvai atidaryti ir uždaryti maišelį, derinys užraktas daro savo vertybes, saugesnis, ir platesnis galinis petį, rankenos dizainas leidžia jums būti įdėta į bagažo rankena tapti.

Produkto aprašymas

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Daugiafunkcinis Atspari Ugniai Pažymėjimo Laikymo Maišelis

Storis: apytiksl. 7 (mm)

Žaliavos svoris: apytiksl. 750g

Spalva: juoda / sidabrinė

Medžiaga: pluošto audiniu

Dydis apie. 36 x 27 x 10 cm / 14.17 x 10.62 x 3.94 colių

Pakuotės turinys:

1 x dokumentas folderth

Dydis apie. 36 x 27 x 10 cm / 14.17 x 10.62 x 3.94 colių

Pakuotės turinys:

1 x dokumentas katalogą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse.

Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo šioje svetainėje jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ,mes galime padėti jums jį pratęsti .Taigi jūsų pinigai nebus į mūsų sąskaitą.Ir mes stengiamės sekti savo sklypo iki tol, kol jūs jį gauti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai