6Pack Šuo Bandana Kalėdų Šuo Trikampis Šalikas Seilinukai Kerchief Nustatyti, Gyvūnėlių Kostiumai, Aksesuarai, Dekoravimo, Šunų Kačių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z161953
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €8.89 €11.24

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Trikampio Formos Tvarstis

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

6Pack Šuo Bandana Kalėdų Šuo Trikampis Šalikas Seilinukai Kerchief Nustatyti, Gyvūnėlių Kostiumai, Aksesuarai, Dekoravimo, Šunų Kačių

Kalėdų Šuo Skarelės: Klasikinis kalėdų dizaino elementai: santa claus, snaigės, kalėdų eglutė, kalėdų saldainiai.Jis gimė kalėdų, padaryti jūsų augintinė atrodyti madinga ir patraukli.Puiki dovanos šunų kalėdos.

Plačiai Taikyti: Kalėdų šuo šalikas yra Puikus kalėdinis vakarėlis, kasdien dėvėti, photoshoots, cosplay šalių.Pet bandana ne tik už padažu jūsų augintiniai, bet ir apsaugoti savo augintinius nuo seilėtekis.

Dydis: S:tinka kaklų iki 15.74 colių / M:tinka kaklų iki 25.6 colių, Prašome priemonė dydis jūsų augintiniui ir palikti kambario kaklaraištis mazgas.

Minkšta ir Kvėpuojanti Medžiaga: Pagaminti iš Poliesterio medžiagos, patvarus ir kvėpuojantis, patogus, jūsų šuo dėvėti.Nuostabus kalėdų šunų kostiumų.

kietas dovana, kad jūsų šuo mados per kalėdų atostogas.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Poliesteris

Dydis:M:65x42x42cm/S:40x28x28cm

Pakuotės Turinys:

6 * šuo kalėdų bandana

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai