Žiurkėno Vonia, Vonia, Vonia Smėlio Vonios Reikmenys, Smulkių Gyvūnų Žiurkėno Vonios Kambarys, Tualetas Dvejopo Naudojimo Pet Supplies Mažųjų Gyvūnėlių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z185162
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €7.74 €15.49

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mūsų žiurkėnas vonia yra pagaminta iš aukštos kokybės PET medžiaga, kuri yra ne tik atspari sumušė, bet ir trinčiai atsparus ir patvarus.Mes esame įsipareigoję teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei turite klausimų, galite mums pranešti bet kuriuo metu.Mūsų 24 valandų internete paslauga yra visada malonu atsakyti į jūsų klausimus.

Produkto Pavadinimas: Žiurkėno vonia

Medžiaga: PET

Spalva: Skaidrus

Dydis: 16x11x11cm

Svoris: 160g

Įpakavimas: Kartoninė

Pakavimo Sąrašas: 1 pakelis, 1 žiurkėno vonios tu

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Stebėti: Mūsų nuimamas smėlio vonia, vonia žiurkėnai daro tai lengva jums stebėti jūsų mėgstamiausia naminių gyvūnėlių, tai kiekvienas žavinga akimirka įrašyti augimo žiurkėno.

2.Lengva Valyti: Mūsų žiurkėnų vonia yra lengva išardyti ir plauti, ir jūs galite juos nuvalyti su vienu pylimas.Tai gali būti išardyta aukštyn ir žemyn, apačioje yra formos lanko, ir jis yra švarus, po praplovimo.

3.Mažas ir Lengvas: Mūsų smėlio vonia, vonia žiurkėnai priemonių 16x11x11cm ir sveria 160g, kuris yra labai lengvas ir išplėsta ir gilesnis, taip, kad žiurkėno maudyklų aplinka nebėra privalomas.

4.Universalus Programas: Mūsų žiurkėnų vonia, yra paprasta ir skaidri, lanksti atrodo, kad jums gali sutapti.Jo didelės vertės labai tinka vonios, miegamieji, gyvenamieji kambariai ir kitose aplinkose.

5.Dovana: Jūs galite suteikti mūsų nuimamas ir skaidrią žiurkėno vonia kaip kalėdinę dovaną savo gražių gyvūnėlių, kaip žiurkėnų, jūrų kiaulyčių, ir smiltpelė, ir jis bus meilė jį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai