Beisbolo Pirštinės Juosta 2vnt Elastingas Dirželis Juosta Beisbolo Pirštinės Priedai Futbolo Ir Beisbolo Pirštinės Dirželiai Beisbolo Pirštinės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.00 €4.28

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesterio / Nailono

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Išlaikyti savo futbolo mitt į viršų forma su mūsų didelio stiprumo shaper!Apsiaustas jūsų pirštinė, o aukštos kokybės elastingas audinys ir uždarymo veiksmingai išlaikyti savo formą.Puikus beisbolo ir mažojo beisbolo žaidėjai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Beisbolo Pirštinės Dirželis

Medžiaga: Nailonas

Produkto Svoris: apie 60g (30g per gabalas)

Gaminio Dydis: apie 35cm/13.78 cm ilgio ir 10cm/3.94 cm pločio

Pakavimo Sąrašas:

2* Beisbolo Pirštinės Dirželis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Neprilygstamas Ilgaamžiškumas: Mūsų beisbolo pirštinės dirželis yra pagamintas iš tvirtos ir pakartotinai naudoti didelio stiprumo elastinga nailono medžiagos, užtikrinti patogiai, kad nebus prarasti formą.Su dideliu kietumas, šis dirželis žada didelę naudojimo neįtikėtiną vertę.

2.Pirštinės Priežiūra: Pasiekti nuosekliai ir puikų našumą suirutę savo pirštines į mūsų beisbolo pirštinės dirželis.Reikiamą kiekį suspaudimo jėga galioja puikiai spaudimas išlaikyti formą ir kišenėje savo pirštines.

3.Formos Stabilizatorius: Ji gali ištempti ir apvyniokite aplink savo pirštines, siekiant išlaikyti jų formą ir apsaugoti juos nuo tiesinimo.Šis šūkis tinka daugumai mažas, ar didelis, beisbolo ir mažojo beisbolo pirštinės.

4.Plačiai Taikoma: Mūsų beisbolo pirštinės dirželis suteikia puikią apsaugą ir privalomas, optimizuoti veiklos rezultatus, užkertant kelią dėvėjimosi ir plyšimo, ir užtikrinti saugią tinka.Plačiai naudojama ir daugiau higienos, nei raišteliais, tai tinka beisbolo ir mažojo beisbolo pirštinės.

5.Patobulintas Dovana: Laikykite savo pirštines garantuotas, o rodyti savo mėgstamus beisbolo žaidėjas su šiuo beisbolo pirštinės dirželis.Praktiška ir stilinga dovana beisbolo entuziastai, puikiai tinka bet kokiai progai, įskaitant šventes, gimtadienius, ir daugiau.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai