Siurbtukas Kablys Lengvas Montavimas Punch-nemokamai Multi-kablys Dizaino Rankšluosčiai Šepečių Rūbams, Virtuvės Vonios kambarys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.57 €7.01

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Formos:

Round

Funkcija:

jokių skylių

Apdaila:

Nėriniai

Produkto Tipas:

Sagtys

Sklendė Tipas:

Įrašas Sagtis

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Technics:

Padengtas

Naudoti:

Krepšiai

Modelio Numeris:

NĖRA

Medžiaga:

Plastikiniai


Aprašymas

Siurbtukas Kablys Lengvas Montavimas Punch-nemokamai Multi-kablys Dizaino Rankšluosčiai Šepečių Rūbams, Virtuvės Vonios kambarys

Multi-kablys ir pasukti dizainas leidžia lengvai kabinti ir saugojimo rankšluosčiai, šepečiai, teptukai ir kitos vonios kambario ar virtuvės reikmenys.

Super siurbtukas dizainas pašalina poreikį skylių pramušimo ir nepalieka žymių ant sienos, todėl įrengimas vėjas.

Mūsų siurbtukas kabliukai pasiūlyti stiprus adsorbcijos ir gali atlaikyti dideles apkrovas, užtikrinti jūsų daiktų buvimo saugiai į vietą.

Kabliai yra nuimamas ir lengvai gali būti perkelta ir pakartotinai, kiek reikia, kad jie taptų ekonomiškai efektyvus sprendimas organizuoti savo namuose.

Šių siurbtukas kabliukų yra puikiai tinka bet kurioje kambario jūsų namuose, teikti patogus ir efektyvus būdas saugoti savo daiktus, tvarkinga ir pasiekiamas.

Aprašymas:

Pristatome mūsų universalus siurbtukas kablys!Šį multi-kabliukas yra unikalus pasukti dizaino, todėl jį labai lengva pakabinti ir parduotuvė rankšluosčiai, šepečiai, teptukai ir kitos vonios kambario ar virtuvės reikmenys.Su savo super siurbtukas dizainas, nereikia punch skylės arba palikti jokių pėdsakų ant sienos.Įrenginys yra vėjas!

Mūsų siurbtukas kablys pasigirti stipriais adsorbcijos ir gali turėti sunkiųjų apkrovų lengvai.Jūs galite pasitikėti, kaip saugiai laikyti savo daiktus, nesirūpindami jų nukristi.Plius, jis nuimamas ir daugkartinio naudojimo, todėl praktinis pasirinkimas bet namų.

Atsisveikinti su netvarkinga countertops ir nepatogus stalčiai.Mūsų siurbtukas kablys yra puikus sprendimas organizuoti savo erdvę efektyviau.Ar jums reikia papildomų saugojimo vonios kambarys arba virtuvė, šis kablys bus naudinga.

Nereikia atsiskaityti už nerimtas kabliukų, kad negali atlaikyti kasdienio naudojimo.Investuoti į mūsų aukštos kokybės siurbtukas kablys ir mėgautis jo patvarumą ir funkcionalumą už metus į priekį.

Prekės Pavadinimas: Siurbtukas Kablys

Medžiaga: Plastikas

Savybės: Universalus, Patogus, Patvarus, ilgalaikis

Dydis Informacija:

L: 8,5 cm/3.35", W: 6.5 cm/2.56", H: 6.5 cm/2.56" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x siurbtukas Kablys

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai