Nuotrauka Pakaba Juostelėmis Sienos Tvirtinama Kabykla Juostos Nuimamas Nagų nemokamai Traceless 12 Porų Nėra Pažeisti Sienos Foto Plakatas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.30 €1.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesterio / Nailono

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Jie yra pagaminti, kad būtų stabilus ir atraminėms, lengva nutempti ir daugkartinio naudojimo.Šios juostos gali būti įterptas ant įvairių paviršių, įskaitant medienos, stiklo, keraminių plytelių, metalo ir dar daugiau.

Produkto pavadinimas: picture pakaba juostelėmis

Gaminio Dydis:

S: 1.6 x 2.9 cm/0.63 x 1.14 į

M: 2,0 x 4.6 cm/0.78 x 1.81 į

L: 1.6 x 7.0 cm/0.63 x 2.75 į

Produkto specifikacijos: 12 porų

Produktų Sąrašas:

1 pak x paveikslų pakabinimo juostos

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sienos Apsauga: Pakabinti nuotraukas, nepaliekant jokios žalos jūsų sienos su mūsų nuotrauka pakaba juostelėmis.Dėka savo nematomą dizainas, nereikia gręžti skyles, ir ne klijai paliko.

2.Stipri Apkrova: Mūsų paveikslų pakabinimo juostos pateikti patikimus keliamoji paramos šiltas, tinka ir nėra lengva nusimesti.Atsisveikinti su nestabilia nuotraukų rėmeliai gera.Kiekviena pora gali turėti iki 2kg, su lengvumu.

3.Patogus Tvirtinimo Sprendimas: atsikratyti nusivylimas įrankiai ir lipnus liko su mūsų nuotrauka pakaba juostelėmis.Be vargo sustabdyti ir nuimti nuotraukas, rėmeliai, ir plakatai su lengvai ir be griauna savo sienos.

4.Daugkartinio naudojimo Patogumui: jie Ne tik patvarus ir nebus lengvai deformuojasi, tačiau jie gali būti išardyti ir vėl kelis kartus.Ir su jų praktiškumas, jūs galite sumažinti išlaidas, o yra ekologiškas.

5.Daugiafunkcinis Juosta: Idealiai tinka įvairių dekoracijų, pavyzdžiui, nuotraukų rėmeliai, plakatų, ir dvieilis sienų lipdukai, šių paveikslų pakabinimo juostos gali būti lengvai pridedamas prie medžio, stiklo, keraminių plytelių, metalo ir kitų sklandžiai pasirodymai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai