Vėlimo Adatos Rinkinys Gnome Formos Vėlimo Adatų Rinkinys Pradedantiesiems Kūrybos Dovanos, Kalėdų Dovanos, Tėvų-Vaikų Bendravimą Namuose

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.16 €14.52

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Naudoti:

Siuvinėjimo

Medžiaga:

Bambuko

Tipas:

Siuvimo Rinkinys

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Patirti džiaugsmą, "PASIDARYK pats" crafting su mūsų Gnome Vėlimo Amatų komplektas!Pagamintas iš aukštos kokybės pluošto ir natūralių vilnos, šis rinkinys ateina su vėlimo adatos ir yra paprasta naudoti.Sukurti žavinga ir unikali gnome modeliai su lengvumu.Ruoškitės valandų įdomus ir kūrybiškumą su mūsų Gnome Vėlimo Amatų komplektas!

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: Pluošto vilna

Dydis: kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas:

1 komplektas*Gnome vėlimo amatai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Besiūliai Crafting: Mūsų Vėlimo Adatų Rinkinys, sukurtas tam, kad vėlimo lengvas užduotis, su savo vientiso pluošto ir natūralių vilnos kokybės, kuri užtikrina puikią apdaila.Atskirai suvynioti vilnos ryškių spalvų leidžia lengviau naudoti ir nešiotis.

2.Lengvai Sekti Instrukcijas: Sukurti žavinga adata veltiniai nykštukai, su lengvumu.Šis rinkinys apima vėlimo adatos, vilnos vėlimo, pagalvėlės, ir aukštos kokybės veltinio vilnos.Atlikite pradedantysis draugiškas instrukcijos žingsnis po žingsnio nuotraukas, įdomus ir naudingas, išsilavinimą, patirtį.

3.Laivai su Pasitikėjimu: Mūsų Vėlimo Adatų Rinkinys Pradedantiesiems leidžia jums sukurti unikalius pluošto amatų lengvai.Paruošimas su įtrauktos priemonės, reikmenys, o žingsnis po žingsnio instrukcijas, kad ji vėjas pradedantiesiems veikti.

4.Kūrybos Įdomus: Pridėti Kalėdų žavesio jūsų dekoro su šiuo Vėlimo Adatų Rinkinys.Amatų mielas gnome classic atostogų spalvų, sukurti linksmų atmosferą ir unikalų asmens prisiliesti prie jūsų Kalėdų tema.

5.Skatinti Šeimos Klijavimui: Ugdyti savo vaikų kūrybiškumą su mūsų jaučiausi starter kit.Sukurti šventinę dovanos kartu yra puikus būdas dalintis džiaugsmu ir skatinti tėvų ir vaikų bendravimą.Švęsti šventes, ir padaryti prisiminimai, kad truks visą gyvenimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai