10 Vnt. Liepų Lakštas 3mm Fanera, Medžio Lapo Lazerinis Pjovimas, Graviravimas, Medžio Deginimas Crafting 200//300mm "PASIDARYK pats" Bosas Medienos Lakštai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €25.22 €38.20

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Produkto Tipas:

Medienos Rinkinį "PASIDARYK pats"

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

10vnt/set 300x300x3mm /210x300x3mm liepų lenta pjovimo daugiasluoksnės faneros, "PASIDARYK pats" valdybos rankų darbo medienos skiedros, plonas, medienos skiedra

Savybės:

1. [Tvirtas Medžiaga] plonos medinės lentos yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagos, liepų, kuris yra bekvapis, patvarus ir saugus, ne taip lengva sulenkti, ir turi stiprią praktiškumą.

2. [Plačiai Naudojami] Liepų lentos tinka visų savo "PASIDARYK pats" projektams, puikus originalus namo apdailai, medienos deginimo, švenčių dekoravimas, rankų darbo amatai, ir gali būti naudojamas, kad lėktuvo modelius, namų modelių, medinės burvaltės ir kt.

3. [Praktinė Priemonė] medinės lentos yra pagamintas iš vertikaliai tikslumo pjovimo Baltijos beržas, su nuostabiu gamtos beržo faktūros ir sklandų ir nepriekaištingą baigti.

4. [Puiki Dovana Idėja] Fanera yra tiek graži ir praktiška, todėl tai puikus Kalėdų, Padėkos ir gimtadienio dovana draugams, šeimos nariams, kolegoms, vaikams ir pan.

5. [Multi-Purpose] Laivais mediena gali būti naudojama amatų, medžio plokštės, puikiai tinka dažymo, puikiai tinka įvairių CNC pjovimo ir drožyba, amatų peiliu ir slinkties pamačiau, projektai ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Amatų Medienos Rinkinys

Medžiaga: Liepų

Kiekis: 10vnt/set

Matmenys: 300x300x3mm/ 210x300x3mm

Spalva: mediena spalva

P acking įtraukta:

1 * Amatų Medienos Komplektas (10vnt)

Pastaba :

1. Dėl vadovo matavimai ir šiek tiek spalvų variantų, prašome leisti 1-3 cm (0.4-1.18 cm) skirtumas, kad tiktų skirtingų ekrano parametrai.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai