Siūlai Saugojimo Nėrimo Nešti Maišą Didelės Talpos Siūlai Saugojimo Organizatorius Nešti Maišą Turėtojas Atveju Siūlai, Nėrimo Saugojimo Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €15.93 €31.85

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Sandėliavimo Stilius:

Sandėliavimo Rolls & Krepšiai

Laikymo Tipas:

Siūlai Saugojimas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas Didmeninės:

Taip(>50 Vnt.)

Modelio Numeris:

Siūlai Saugojimo Nėrimo Tote Bag


Aprašymas

Atnaujinti savo mezgimo žaidimas su mūsų Didelės Talpos Mezgimo Nešti Maišą!Įrengtas su rankena arba nuimamas peties dirželis, lengva imtis lauke.Išlaikyti savo formą metus mūsų patvarus dizainas.Puikiai tinka lengva laikyti, mūsų siūlai organizatorius leidžia lengvai įdėti ir išimti savo siūlų.

Gaminio medžiaga: pagaminti iš didelio tankio Oxford medžiaga

Sąrašas:

1* Siūlai Saugojimo Krepšys Mezgimo Tote

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus susisiekimas: Mūsų siūlai saugojimo krepšys yra puikus už jūsų mezgimo ir nėrimo projektų, kur jums eiti.Į nuimamas diržas per petį ir rankena, kad patogu transportuoti, o universalus dizainas leidžia saugojimui, knygų, žurnalų, ir užkandžiai.

2.Didelės Talpos: Tai siūlai saugojimo krepšys gali turėti bent 10 siūlų, tinka daug vilnos kamuoliukus ir puikiai tinka didesnių projektų.Ji turi pakankamai vietos, kad atitiktų jūsų mezgimo poreikius ir išlaikyti savo siūlų organizuota ir tvarkinga.

3.Labai Patvarus: aukšto tankio oksfordo audinys naudojamas šių verpalų laikymo maišelis užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir leidžia išvengti raukšles, už metus į priekį.Išlaikyti savo mezgimo projektų tobula, kad su tvirtas ir patvarus nešti, kuris užtikrina patikimą veikimą.

4.Lengva Siūlai Prieiga: Laikykite savo mezgimo projektų ir priemonių organizavo mūsų Siūlai Saugojimo Krepšys Mezgimo Nešti.Dvipusis užtrauktukas aplink dangtelį ir daug kišenių leidžia lengvai pasiekti ir tilptų visi jūsų reikiamų priemonių ir vertingų daiktų.Atsisveikinti su netvarkinga mezgimo ir "labas" tam, streso, išsilavinimą, patirtį.

5.Patogus Organizacija: Su savo strateginę vietą akių kišenės, mūsų Siūlai Saugojimo Krepšys Mezgimo Nešti suteikia pastangų saugoti visus savo siuvinėjimo ir mezgimo įrangą.Niekada prarasti priemonė dar kartą, laikyti visų rūšių nėrimo reikmenys pasiekti ir mėgautis be rūpesčių crafting mokymus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai