Puiki Apsauga, Gamtos Ir Ekologinio Draugiškas 3D Bijūnai, Rožių Gėlių Silikono Žvakių Liejimo, "PASIDARYK pats" Muilas Amatų Priėmimo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €7.24 €11.31

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

*Puiki apsauga į gamtą ir eko-draugiškas: Tai silikono Forma suteikia puikią apsaugą, aplinkos ir yra pagaminti iš ekologiškai švarių medžiagų.

*Aukštos temperatūros varža, lengva valyti, ilgas tarnavimo laikas: Ši Forma yra aukštos temperatūros poveikiui, todėl patvari ir lengvai valoma.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką, neprarandant jos kokybės.

*Minkštesnė, lengva demould ir veikimas: silikono medžiaga Pelėsių yra minkštesnė, todėl jį lengva pašalinti galutinis produktas nuo Pelėsių ir priėmimo Pelėsių ing procesas sklandesnis.

*Lengva išlaikyti savo formą ir bus saugoma: Ši Forma yra skirta išlaikyti savo formą, užtikrinti, kad galutinis produktas išlaikys savo norimą formą.Be to, Pelėsiai gali būti lengvai saugomi be pradėjimo laisvos vietos.

*Gali būti naudojamos siekiant padaryti rankų darbo amatai: Ši Forma gali būti naudojama siekiant sukurti įvairių rankų darbo daiktų, tokių kaip parkeris laikikliai, makiažo šepetėlių laikymo, gėlių vazonai, žvakės laikikliai, ir dervos amatų.Ji siūlo begalinis galimybes kūrybiškumą ir "PASIDARYK pats" projektai.

*Teikti juokingas ir kūrybiškai jūs PASIDARYK pats savo unikalų elementą: Su šiuo Pelėsių , jūs galite atskleisti savo kūrybiškumą ir suasmeninti jūsų amatai.Pridėti sausų gėlių, blizgučiai, arba pigmentai sukurti unikalų ir dovanas savo šeimos nariams, draugams arba sau.

Techniniai duomenys:

Dalies Pavadinimas:Silikono Žvakių Liejimo Formos

Medžiaga:Plastikas

Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva:Balta

Pakuotės Turinys:

1PC Bijūnas Pelėsių

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai