BMBY-10X Kavos Aparatas, Filtrai Pakeisti "Delonghi" Filtras DLSC002, Vandens Filtro Kasetės Minkštinimo, aktyvuotos Anglies

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €65.43

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Funkcijos: 1,pagerinti kavos skonį: Tai Delongie filtro kasetė yra aukštos kokybės jonų mainų dervos ir aktyvintos anglies, kuris stabilizuoja kalcio karbonato ir priemaišų, pvz., chloro ir kalkių pašalintas pagerinti skonio kava.

2,Apsaugoti mašina:o Delongie vandens filtras pagerina eksploatacines savybes ir efektyvumą mašina.Pratęsti gyvenimą mašina laikydami vamzdžiams valyti.Išvengti užsikimšimo kavos aparatas sukelia masto indėlių.

3,tarnavimo laikas: Pakeisti vandens filtrą kas 2 mėnesius, siekiant užtikrinti nenutrūkstamą šviežio vandens.

4,Suderinama Modelis: Pakeisti Delongie filtrų modeliai, įskaitant kavos aparatai tipo ECAM ir ETAM ir tradicinių siurbimo kavos aparatų serijos EC680 ir EC800.

5,Ekonomiškas ir draugiškas aplinkai: 100% perdirbamų vandens filtras, greitas ir lengvas montavimas.Šie filtrai buvo išbandytos veiksmingos mažinimo

Specifikacija:

Pakuotės matmenys:8.78x6.53x1.61

Prekės Svoris:16.8 oz

spalva:balta

medžiaga:aktyvintos anglies

dydis:5.6 x 15,7 cm

Pakuotės Turinys:

10 x Kavos Aparatas, Filtrai,

Pastaba:

1,Pamerkti į vandens filtrą, visiškai po tekančiu vandeniu, prieš naudojant jį.

2,nenaudokite šio filtro kasetę su mikrobiologiškai saugus vandens nežinomos kokybės, be tinkamai dezinfekuoti.

3,Prašau, pakeiskite vandens filtrą kas 2 mėnesius, siekiant užtikrinti švarų ir šviežią produktą.Kiekvieno filtro kasetė yra pakankamas 50L vandens.

4,100% perdirbamas.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai