2X Skaitmeninis Laikmatis 100 Valandą Triple Count Down/Up Laikrodis Laikmatis Virtuvės Valgių Laikmatis Su LCD Ekranu, Garsiai Signalizacijos Laikiklis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.29 €24.70

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

2X Skaitmeninis Laikmatis 100 Valandą Triple Count Down/Up Laikrodis Laikmatis Virtuvės Valgių Laikmatis Su LCD Ekranu, Garsiai Signalizacijos Laikiklis

Gali būti naudojamas kaip count down/up virtuvės laikmatis(3 skirtingų laikmačiai), laikrodis(12/24h), ir antra chronograph.Maksimalus laikas yra 99hour 59 min 59 sek.Jūs galite lengvai nustatyti 3 skirtingus laiką tuo pačiu metu.

Signalas labai stiprus, kad jūs galite išgirsti tai iš kito kambario.Paspauskite mygtuką "Start/Stop" mygtuką, norėdami susigrąžinti ar sugrąžinti paskutinis nustatymas, kai laikmatis pradeda skaičiuoti laiką iš naujo nustatyta į nulį, "ATMINTIES" pranešimas bus rodomi ekrane.

Didelis ekranas gali padaryti jums perskaityti skaičiai aiškiai ir lengvai atstumas.Puikus ir patogus, kurių regėjimas nėra gerai.

Rankinis, Stalo stovas, Kabo arba Pritvirtintos ant metalinių paviršių tokių, kaip šaldytuvas.Mažo Dydžio, lengva nešiotis apie visur norite.

Puikus laikmatis namų darbus, mankštos, gimnastikos treniruotės, maisto gaminimas, sportas, žaidimai ir klasėje laikmatis veikla ir pan.Nekilnojamojo gero gyvenimo priminimas jums.

Pavadinimas: Laikmatis

Baterijos: 2 AAA baterijos (produkto sudėtyje nėra baterijų)

Ekrano dydis: 40 x 44 (mm)

spalva:Balta+pilka

Medžiaga:plastikas

dydis:88.7 x 68 x 16,2 mm

Pakuotės Turinys:

2 x laikmatis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai