Medienos, Bambuko Servetėlių Žiedai Rinkinys, 12, Rankų Darbo Rotango Servetėlių Laikiklį Žiedai Stalo Dekoracijos Vestuvėms

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €20.94 €32.22

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

[Bambuko Servetėlės Žiedas] Bambuko servetėlės žiedas yra rankų paleido iš natūralaus bambuko.Ji yra unikali ir natūrali.Tai rafinuotas rankdarbių servetėlių žiedas, kad puošia valgomasis stalas.Tai paprasta ir išskirtinį servetėlių žiedai labai tinka švenčių valgius ar kasdieniam naudojimui!

[Unikalų Dizainą] Jis yra pagamintas iš natūralaus bambuko žiedai.Kuo ilgiau bambuko gaminiai yra naudojami, geriau blizgesio, nėra dulkių kaupimosi, ir lengvas valymas.Šios servetėlės žiedas yra mažas, lengvas, ir patogus laikyti.Jis yra patvarus ir unikalus servetėlių žiedas.

[Naudotis Proga]bambuko servetėlės žiedas priima paprasta sielovados dizainas, tinka bet kuri vieta, ir puikiai puošia jūsų servetėles.Plačiai naudojamas vestuvės, jubiliejai, žvakių šviesoje vakarienė, Kalėdų, Velykų, šeimos susibūrimai, ir banketų stalo dekoravimui.Kai valgomasis, naudojant šią bambuko servetėlės žiedas leis jums mėgautis rustykalnym stiliaus vakarienė.

[Geriausia Dovana Mėgėjas]Tai retro ir paprasta bambuko servetėlės žiedas yra rankų paleido, kiekvienas yra unikalus.Tinka bet elegantiškas atveju, vestuvių, pobūvių, pobūvių, iškylų, ar bet kokios socialinės rinkimas.Tai yra geriausias housewarming dovana šeimai, draugams, ir mėgėjams, motinos dienos dovanos, gimtadienio dovana, ir Kalėdų dovana.

[12 Servetėlių Žiedai]Norite sukurti romantišką vakarienę, bet nenoriu pirkti servetėlių laikiklį žiedai urmu?Šį rinkinį servetėlių žiedai yra tik jums tinka.Jis yra 12-dalių rinkinys, kuris yra puikiai tinka mažose grupėse.

Medžiaga:bambukas

spalva:Mediena spalva

Pakuotės Turinys:

12 x Vystymo Sagtys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai