Tuščias Receptų Knyga Sąsiuvinis Tuščias Rašyti Receptų Knyga Spiralės Privalomas Leidinys Knygos 120 Puslapių Turinys Nešiojamojo Kompiuterio Virėjas Mėgėjas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.29 €23.02

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Tuščias Kucharskie Sąsiuvinis

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Nori sukurti cookbook, kaip unikalus, kaip ir jūsų kulinarijos kelionę?Mūsų gražiai suprojektuota tuščią kucharskie yra spiralės privalomas atsparia vandeniui PP dangteliu.Tai puiki dovana draugams ar šeimos, kurie mėgsta gaminti maistą.

Specifikacija.

Dydis; 8.5 colių

Medžiaga: Popierius

Svoris: 250g

Paketas, sąrašas:

Tuščias Kucharskie Šeimos Receptai X1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvus naudojimas: Organizuoti savo mėgstamus patiekalus be vargo su šiuo tuščią cookbook, suteikiant vietos receptas pavadinimų ingredientų, instrukcijas ir įrašus.Spiralė privalo dizainas leidžia receptas notepad ir cookbook turi būti sukrauti butas, o maisto ruošimui, todėl patogus virtuvės įrankis avid namų virėjai.

2.Patobulintas Receptas Organizacija: Parašykite savo kategorijas penkių tuščią daliklis skirtukus, organizuoti savo receptus, pagal jūsų pageidavimus.Taip pat galite įvertinti sunku savo receptus ir apima 120 puslapių turinys lengvai juos rasti.

3.Tinkinti Savo Kulinarijos Kelionę: Parašykite savo receptus mūsų tuščią cookbook ir sukurti unikalų rekordą savo virimo kelionę.Ar norite pereiti žemyn savo šeimos receptus, išbandyti naujus patiekalų, ar dokumentas savo mėgstamus valgius, mūsų tuščią cookbook leidžia jums pritaikyti savo kulinarijos šedevras.

4.Aukštos kokybės Medžiaga: Efektyviai organizuoti savo receptus su tuščia kucharskie, kad funkcija neteplios popieriaus.Sklandaus rašymo paviršius užtikrina ne rašalo smudging, o tvirtos vandeniui pp dangtis užtikrina, kad jūsų receptai yra apsaugoti nuo išsiliejimo ir dėmes.Dvigubos vielos privalomas ir aukštos kokybės medžiagų, galima lengvai prakeiktas puslapių.

5.Dovana Draugui: Šį laukelį tuščią cookbook yra puiki dovana draugams ar šeimos nariams, kurie mėgsta gaminti maistą.Galite tinkinti ją su savo receptus, nuotraukas ir įrašus.Tai puikus būdas išsaugoti savo mėgstamus patiekalus ir pasidalinti jomis su kitais.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai