Saulės Automobilio Akumuliatoriaus Įkroviklį, Vandeniui, Saulės Baterijos Kroviklį Ir Prižiūrėtojai 12V/24V Plug And Play Saulės baterijų Įkrovimo Srovelė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.60 €9.44

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Išlaikyti jūsų automobilio akumuliatorius gyvas su mūsų Saulės Baterijos Kroviklis!Išvengti baterijos žalą ir sumažinti energijos suvartojimas be elektros energijos sąskaitas.Puikus dauguma 12V/24V įkrovimo baterijas.

Specifikacija:

Projekto Tipas: Saulės Automobilio Akumuliatoriaus Kroviklį

Saulės skydelis dydis: apie 30x16cm/11.81x6.3 colių

Maksimali galia (pmax): 10W

Atvirosios grandinės įtampa (voc): 5V

Didžiausia įtampa (vmpp) 6 v

Trumpojo jungimo srovė (isc): 1.3

Maksimali srovė (impp): 0.7 A

Išėjimas: 5V USB

Maksimali srovė vertė: 1.2

Pakavimo sąrašas:

Saulės skydelis x1

Raundas siurbtukas x4

Lengvesni x1

Aligatorius įrašą x1

Kablys x2

Saulės skydelis, jungiamasis kabelis x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Žiema-Ready: Gauti ištisus metus apsaugą su mūsų saulės automobilio akumuliatoriaus kroviklį.Pasirengti žiemai su srovelė mokestis papildyti savo automobilių akumuliatorius ir išvengti žalos.

2.Įvairių įrenginių Įkrovimas: Laikyti nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, GPS ir kameros maitina iki šio saulės baterijos kroviklis, skirtas automobilis.Savo universalus uostų ir adapterius, kad ji turi turėti tiems, kuriems reikia palaikyti ryšį, o lauke.Su galimybe įkrauti kelis įrenginius, jums niekada paleisti iš sulčių, kai jums reikia jos labiausiai.

3.Be jokio vargo Saulės Baterija: Mūsų Saulės Baterijos Įkroviklio Automobiliai naudoja energija saulės kad sukurti elektros srovelė baterija, be jokios papildomos priežiūros.Paprastas įrengimas ir ne elektros energiją, kad ji be jokio vargo pasirinkimas savo automobilių galios poreikius.

4.Eco-Friendly Baterija: Ši saulės baterija çkroviklio automobilis yra suprojektuotas būti patvarus ir ekologiškas.Jis gali atlaikyti atšiaurių oro sąlygų ir apsaugoti jūsų automobilį nuo dulkių ir baterijos dirt.By naudojant saulės energiją, jis gali taip pat sumažinti energijos suvartojimą ir pratęsti savo automobilio gyvenimą, baterija.

5.Plačiai Naudojamas: Tai saulės baterijos kroviklį ir prižiūrėtojai gali saugiai išlaikyti 12v ir 24v baterijos, įskaitant wet, gelis, VAS, EFB, ir SLA akumuliatorių.Jis tinka visiems 12V įkrovimo/24V baterijos, pvz., automobilių, motociklų, jachtų, RVs, ir daugiau.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai