Didelės Galios 2A 12V Automobilio Akumuliatoriaus Kroviklis Auto Moto Sunkvežimis Motociklas VAS Švino PB GELIS LCD Ekranas Smart Įkrovimas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.72 €23.44

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Svoris:

290g

Medžiagos Tipas:

ABS ir Vario

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Už savo motociklo akumuliatoriaus lengvai naudodami mūsų protingai suprojektuotas įkroviklį.Jos stabilų išėjimo ir izoliuoti dizaino užtikrinti saugumą, tuo pačiu pratęsiant baterijos veikimo laikas.Tinka įvairių motociklų, šis įkroviklis turi turėti vairuotojai.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Automobilio Akumuliatoriaus, Skaitmeninis Displėjus, Įkroviklis

Medžiaga: ABS ir Vario

Spalva: Geltona

Maitinimo kištuko: Europos standartas

Reitingas įtampa: AC 100-240V 50Hz

Išėjimo įtampa: DC 13.8 V (be apkrovos įtampa 13.8 V, maksimali įtampa 14.8 V)

Reitingas galia: 72-120W

Išėjimo srovė: DC2A

Baterijos Tipas: Švino Rūgšties Baterijos

Gaminio dydis: 12.5*8*4cm / 4.92*3.15*1.57 į

Produktų Sąrašas:

Nešiojamų automobilio akumuliatoriaus įkroviklis x1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Baterijos Apsauga: Jame yra protingas įkrovimo apsauga, kuri automatiškai reguliuoja srovės ir įtampos remiantis jūsų akumuliatoriaus būklę, užtikrinti, perkrovimas, atvirkštinis ryšys, ir trumpo jungimo pavojus.

2.Išplėsti Baterijos veikimo laikas: 3-etapas įkrovimo režimas suteikia tikslią apmokestinimo optimalus akumuliatoriaus sveikatą, užkirsti kelią perkrovimas ir išplėsti baterijos veikimo laikas.

3.Aukštos Perskaičiavimo Kursas: Su gryno vario transformatorius, tai 12v akumuliatoriaus įkroviklį, gali pasiekti konversijų rodiklį iki 95%, energijos taupymas ir aplinkos apsauga.Jį galima greitai įkrauti bateriją, su didelės talpos ir stabili produkcijos.

4.Patikimas Baterija: Pagamintas iš antipireno ir aukštai temperatūrai atsparios ABS medžiagos, tai 12v akumuliatoriaus įkroviklis yra saugus ir izoliuotas, užtikrinti stabilią ir veiksmingą įkrovimo procesą.

5.Universalus Suderinamumas: Ši 12V akumuliatoriaus įkroviklis yra idealiai tinka įvairių automobilių ir motociklų, taip pat 4AH, kad 20AH talpos švino-rūgšties, VAS, ir želė baterijas, užtikrinti kelių transporto priemonės palaikymo, be jokių suderinamumo problemą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai