12648908 12643248 E39 Automobilių Variklių Kompiuterių Valdybos Regal Enclave GL8S CAMARO MALIBU Cadillac ATS PARK AVENUE Sevilijos SLS

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €290.04

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Kitos Dalies Numeris:

12648908 12643248 E39

OEM NO.:

12648908 12643248 E39


Aprašymas

Prašome atidžiai perskaityti prieš perkant prekių:

Pirkėjai būtina perskaityti:

(1) Prašome ne savavališkai paklausti ginčas: priimti prekes, jeigu yra kokių nors klausimų ar nemano, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums patikrinti laiko.Negalima duoti ginčus nesant kontakto, nes jis tiesiog negali išspręsti problemos.

(2) Kai gausite prekes turi kokių klausimų ( dėl modelio, išvaizda, prekės ženklas ir pan.) pirmiausia turi kreiptis į mus, siekiant užtikrinti, kad, be abejo, ir tada įdiegti.

(3) Jei įrenginys gali veikti netinkamai, pirmiausiai patikrinkite, ar jūsų automobilis su anti-theft " funkcija, jei tokia yra, tada naudodamiesi prietaisu iššifruoti anti-vagystės arba anti-theft atitikimo programavimo galima normaliai naudotis.

(4) Gavo prekes, kaip ilgai, kaip produkto modelį / kodą, kištuko, išvaizda taip pat gali būti naudojamas įprastai.Jei matote, kad prekės ženklą, gamybos data, serija, numeris, spalva, ir tt.yra ne tas pats, tai yra normalus reiškinys, (prašome nemanau, kad produktas yra negerai).

Prašome atkreipti dėmesį, pirkėjų:

(Apie automobilių vagysčių dekodavimo atitikimo): Jei ECU yra įdiegta, ji negali būti pradėtas.Pirmiausia patikrinkite, automobilis yra su anti-theft funkcija (ar raktas yra mikroschema),Jei jūsų automobilis yra su anti-theft " funkcija, būtina iššifruoti rungtynės (su dekoderiu) yra sėkmingas, automobilis gali pradėti normaliai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai