USB C Automobilinis Įkroviklis Greito Įkrovimo Elektra varomų Automobilių USB C Greičiau Automobilinis Įkroviklis 2-Port Full-Speed Įkraunama Greitai, Įkrovimo Elektrinių Automobilių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.31 €20.60

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pristatome mūsų greitą automobilinis įkroviklis c tipo!Tinka įvairių transporto priemonių, tai multi-protocol įkroviklis apsaugo nuo žemos įtampos problemas ir dulkių/lietaus patekti.Su 20-90V pritaikomumas, tai tikrai bus 1 mėgstamų pasirinkimai.

Savybės:

Išėjimo srovė: 4200 (mA)

Išvesties Sąsaja: USB

Produkto Sertifikavimas: CE RIHS

Modelis: DUUsW-Rankena laikiklis, DUUsW-Veidrodžio laikiklis

Spalva: įtampa raudona šviesa, įtampos žalia šviesa, įtampos mėlyna šviesa

Tipas: 1 vilkite tris lengvesni

Įkrovimo tipas: QC3.0 greito įkrovimo

Apmokėjimo būdas: laidinis įkrovimas

Ar skaitmeninis ekranas: Taip

Maksimalus galingumas: 36W

Sąrašas:

1 x usb c automobilio mokestis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Dvigubo Apmokestinimo Geba: Šis USB C automobilinis įkroviklis gali remti dviejų prietaisų įkrovimo tuo pačiu metu, ar jums reikia galios iki telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, ar kitų dalykėlių.Tai specializedly elektrinių transporto priemonių, su mobiliojo telefono įkroviklis su USB sąsaja ir daug įtampos diapazonas 20-90V.

2.Platus papročiai: Patirtis, be jokio vargo įkrovimo on-the-go su mūsų USB C automobilinis įkroviklis.Ji remia daug greito įkrovimo protokolus, įskaitant QC3.0, AFC, DCP, ir FCP, ir užtikrina optimalų energijos į savo prietaisus.Su USB išvestis 10 W+18W, įkraukite du prietaisus vienu metu ir efektyviai.

3.Sustiprinta Apsauga: Su apsauga nuo dulkių ir atsparus vandeniui danga, mūsų USB C automobilinis įkroviklis suteikia neprilygstamą apsaugą nuo lietaus ir dulkių dalelių, užtikrinant ilgaamžiškumą ir saugumą savo prietaisus.

4.Įvairių Transporto priemonių Suderinamumas: Su rankena arba veidrodis priedą funkcijos, šis usb c automobilinis įkroviklis tinka įvairioms transporto priemonėms, ir yra išrinktasis pasirinkti tarp daugelio vairuotojų.

5.Įtampos Apsauga: Apsaugoti žemos įtampos klausimus su LED įtampos kontrolės.Stebėjimas realiu laiku elektrinių transporto priemonių įtampa užtikrina efektyvų įkrovimo ir apsaugo akumuliatorių.Šis USB C automobilinis įkroviklis užtikrina saugų ir nerimauti nemokamai vairavimo.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai