Alyvos Šildytuvas Išmetamųjų Nerūdijančio Plieno Išmetimo Žarna Naftos Šildytuvas Išmetimo Vamzdžio Vidinio Skersmens Oro Šildytuvas Išmetimo Vamzdžio Ilgio

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.09 €22.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Specialios Funkcijos:

Saugiai ir patikimai

Gamintojas Dalies Numeris:

Alyvos Šildytuvas Išmetimo Vamzdis

Kitos Dalies Numeris:

Alyvos Šildytuvas Išmetimo Vamzdis

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba:

KINIJA

Mainų Dalies Numeris:

Alyvos Šildytuvas Išmetimo Vamzdis

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Dalys:

Orpūtės


Aprašymas

Naftos Šildytuvas Išmetamųjų gali pasigirti ilga tarnavimo laiką ir paprastas montavimas.Savo unikaliai suprojektuoti duslintuvo gali būti savarankiškai pritarė, užtikrinant, nėra triukšmo produkcija jums ir kitiems.Puikus oras-naftos šildytuvai, šis produktas užtikrina, lengvas montavimas ir optimalų našumą.

Savybės:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 60/100/150/200cm

Taikoma automobilio modeliai: bendrosios paskirties

Dėmesio:

Dėl skirtingo šviesos ir ekrano parametrai, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Sąrašas:

1 x tepalinis šildytuvas išmetimo vamzdis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikė Kokybė: Su rūdžių atsparia ir aukštai temperatūrai atsparių savybių, kad mūsų produktas teikia patikimas veikimas.Pagamintas iš kokybiško nerūdijančio plieno, šis aliejus šildytuvas išmetimo vamzdžio yra skirta ištverti sunkiomis sąlygomis, ir paskutinis metų.

2.Didesnis saugumas ir patikimumas: Šis aliejus šildytuvas išmetimo vamzdžio, užtikrina saugią ir patikimą veikimą.Jo unikalus, lengvai ištraukiama projektavimo, eksploatavimo metu ir išjungimas sumažina apkrovą ant išmetimo vamzdžio, o savarankiškai pritarė duslintuvo išsaugo optimalų veikimą.

3.Plačiai naudojamas: Mūsų naftos šildytuvas išmetimo vamzdžio yra puikus papildymas jūsų oro alyvos šildytuvas.Su 24mm lizdo, jis pagerina efektyvumą ir padidina šilumos kiekio.Be to, jos lengvai montuojamas funkcija-tai greitas įrengimas aukščiausios šildymo funkcija.

4.Ramioje Šildymas: Paversti jūsų šildymo patirties su šiuo aliejumi šildytuvas išmetimo vamzdžio.Triukšmo slopinimo technologija užtikrina nuolatinį veikimą ir sumažina triukšmą, taršą.Daugiau jokių trikdžių jums, nei kitiems – tiesiog jauki, rami šiluma.

5.Lengvas montavimas: Jūs galite įdiegti šis aliejus šildytuvas išmetimo vamzdis per kelias minutes, be jokių sudėtingų įrankių.Ji taip pat taupo energiją ir sumažina jūsų išlaidas šildymui.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai