Gėlių Naminių Šunų Drabužius Katė, šuo Elegantiškas Princesė Suknelė Mažų Šunų Vestuvių Suknelės York Teddy Bichon Čihuahua Drabužiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z1248
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €6.82 €8.42

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Šunys

Sezonas:

Pavasaris/Vasara

Modelis:

Gėlių


Aprašymas

Savybės:

1. Tinka tik maži šunys/katės.Dydis gali būti pasirinktas matavimo jūsų krūtys, ne tik svorio ir veislės.Skaitykite dydžio diagramos aiškiai prieš užsakant.Yorkie, Toy Pudelis, Čihuahua, Maltiečių, yra rekomenduotini.

2. Pagamintas iš poliesterio.Super minkštas, patogus ir kvėpuojantis.Intymi jaustis, draugiškas jautriai odai.Pakankamai patogus nešioti visą dieną, skalbti mašinoje/plauti rankomis šaltame vandenyje.

3. Iškirpte derinama su dekoratyviniu apykaklės, juosmens puošia kelios gėlės, viršutinė kūno dalis yra su pamušalu dukart sluoksnių, ir apatinę kūno yra dviejų sluoksnių, kurių akies.Apskritai yra turtinga ir elegantiškas

4. Naudojant magic lipduko dizainas, kaklo apimtis ir krūtinė apimtis gali būti koreguojama, lengva įdėti ir kilimo, ir puikiai.

5. Šis šuo suknelė yra prabangus, elegantiškas, ir akį traukiantis, tinka augintiniai dėvėti įvairiomis progomis, pavyzdžiui, kasdien vaikšto, savaitgalį šalys, Valentino Diena, Helovinas, Kalėdos, gimtadieniai, vestuvės, pet tematikos šalys, ir daugiau.Jis taip pat puikiai tinka šalims, photoshoots, ir atostogas.Tai būtina turėti elementą kiekvienas augintinio spinta.

Techniniai duomenys:

raštas: plain

Medžiaga: Poliesteris

Sezonas: Pavasarį ir Vasarą

Rūšis: šuo

Pakuotė: 1pc * šunelis vestuvinė suknelė

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas

Žymos

šunelis drabužiai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai