Šunų Maistas Paleidimo Pet Užkandis Šuolis Mokymo Žaislą Šuniuką Interaktyvus Katapulta Finansuojančiojo Vokiečių Aviganis Kelionės Lauko Žaislai, Naminių Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z4602
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €7.05 €10.07

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Rinkinys Tipas:

no

Medžiaga:

Plastikiniai

Žaislai Tipas:

Pliušiniai Žaislai

Yra Protingas Prietaisas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Šunys


Aprašymas

Lengvai stebėti savo augintinio dietos ir suteikti neribotos pramogos su mūsų pet gydyti paleidimo.Išbandyta kelis kartus, patvarumo, ji priešinasi kramtymas ir nelygumai, kuriuos augintiniai.Su push-to-lock funkcija ir reguliuojamieji paleidimo stiprumą ir kampą, savo furry draugui niekada padangų grojimo.Plius, didelis sandėliavimo erdvė užtikrina, kad jūs turite traktuoja vertus.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Naminių Gyvūnų Gaudytojas

Medžiaga: ABS

Įpakavimas: dėžutė spalva

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Paketas, Sąrašas:

Šuo gydyti launcher*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Didesnis Skaidrumas Funkcija: Mūsų šuo gydyti paleidimo praktinį matomas lango dizainas leidžia jums stebėti savo augintinio dietos be vargo.Skaidrus finansuojančiojo langą užtikrina, kad jums niekada paleisti iš gydo metu grojimo.Obligacijų su savo furry draugui užpildant paleidimo reguliariai su savo mėgstamiausių skanėstų.

2.Tvirtas ir Patikimas: sustiprinta medžiaga, mūsų šuo gydyti launcher yra kruopščiai sukurta siekiant atsispirti dažnai kanda ir ausele nuo jūsų furry draugui.Išbandyta kokybė, jis žada būti patvarus ir ilgalaikis, skirtas dažnam naudojimui.Nešioti lengvai mėgautis veiklos lauke su savo augintiniu.

3.Lengva Pašarams: Pradėti reikiamą kiekį saldumynų, kad jūsų augintinis su tiesiog paspauskite mygtuką.Kelią overfeeding ir netinkamą išlaikant šėrimo metu, įdomus.Mūsų šuo gydyti paleidimo funkcijos push-to-lock funkcija, saugos ir tinkamumo vartoti termino, užtikrinti patogumą su kiekvieną naudojimą.

4.Tiksli Pristatymo: Mūsų šuo gydyti launcher yra tiksli pristatymo traktuoja į savo augintinio burnos.Ji yra suderinama su naminiais gyvūnais įvairių dydžių ir užtikrinti, kad gydo pasiekti savo tikslą tiksliai.Jūs galite reguliuoti pradėti stiprumą ir kampą, kad atitiktų jūsų augintinio specifinius poreikius.

5.Neeilinis Talpa: Pakelti savo augintinio, žaisti patirtimi su mūsų šuo gydyti paleidimo didžiulis saugojimo vietos.Pakrautas su daug skanėstų, jis užtikrina, kad jūsų furry ryšulio džiaugsmo aktyvus ir laimingas visą dieną ilgai.Leidžia jūsų augintinė mėgautis begalines valandas įdomus su mūsų didelės talpos paleidimo.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai