Kaulų Formos Dantų Valymo S M L Tvirtas Neperleidžiama Rožinis Kvapas Medienos, Plastiko Šuns Žaislas Mokymo Dantų Priežiūros Sunku Chewer Bite Įrodymas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z24737
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.52 €7.16

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Žaislai Tipas:

Kramtyti Žaislus

Prekės Pavadinimas:

HOUSEEN

Medžiaga:

Plastikiniai

Yra Protingas Prietaisas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Šunys


Aprašymas

Aprašymas:

【Saugi Medžiaga,】, Kad šuns žaislas yra pagamintas iš medžio miltai ir plastiko, todėl ji gali pateikti saugesnė alternatyva nekilnojamojo lazdos ir patenkinti savo šuns natūralus noras kramtyti.Galite būti tikri, nors jis žaidžia su žaislu.

【Sunku Žaislas】, Kad šuns žaislas yra pastatytas kaip sunku kramtyti žaislas, skirtas šunims.Todėl jis gali atlaikyti valandų grojimo po to, kai įkando ar kramtyti savo šunį.Jis nebus pertrauka lengvai.Įstrižainė juostelės apie tai, kad būtų neslidžios.

【Tikroviška Forma】, Kad šuns žaislas yra sukurta, kaip S-formos kaulai, kurie, atrodo, labai patinka realus.Kvapas pušų teikiama, ji gali geriau pritraukti savo šunį kramtyti ir žaisti su juo, kad jūsų šuo nebus nuobodu.

【Masto Programos】šuns žaislas gali būti naudojamas tiek patalpose, tiek lauke.Galite leisti savo šuniui žaisti su juo, kai jūs esate namuose, ar jūs einate su juo kempingas, žygiai, kelionės ir kt.

【Puiki Dovana】šuns žaislas gali geriau padėti laikytojai mokyti savo šunims.Ji gali pagerinti šunų dantų valymo ir kramtomoji įpročius.Be to, tai padės žmonėms lydėti savo šunims, kai jie užsiėmę su darbu.Prekės bus domu dovana.

Specifikacija:

Medžiaga: medžio miltų + PP

Spalva: ruda

Žanras: hard

Matmenys(apytiksl.):

(L x W x H)

(S) 10.9 x 3.8 x 2,6 cm/4.29 x 1.5 x 1.02 colių

(M) 15 x 5,6 x 3.2 cm/5.91 x 2.2 x 1.26 colių

(L) 21.8 x 7,5 x 5,2 cm/8.58 x 2.95 x 2.05 colių

Pakuotė:

Aš VNT x Šuns Žaislas

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai