Naudotis Riešo Juostos Futbolo Žaisti Apyrankė Suspaudimo Riešo Guard Daugiafunkcinis Futbolo Gynėjas Pavarų Moterims

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.00 €9.10

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Taikoma Žmonių:

Vaikai

Amžius:

Virš 13

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Naudotis Riešo Juostos puikiai tinka sportininkams žaisti krepšinio, beisbolo ar futbolo.Ji nėra kvapas ir savybės atidarymo ir uždarymo siūlių, kad būtų lengva atidaryti.Grupė kamera yra puikus saugoti mažus daiktus.Atnaujinkite savo žaidimą su šiuo būtina turėti aksesuaras!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Futbolo Rankogaliai

Medžiaga: PU Oda+Grynos Medvilnės+PVC

Gaminio Dydis: apie 14*10cm/5.51*3.94 cm

Oda Ilgis: apie 12 cm/4.72 colių

PVC Ilgis: apie 9.7 cm/3.82 cm

Oda Plotis: apie 8cm/3.15 cm

PVC Plotis: apie 5.9 cm/2.32 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Futbolo Apyrankė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikių Rezultatų: Pakelti savo žaidimą su savo futbolo rankogaliai: pagamintos su elastingu medvilniniu už puikų komfortą ir manevringumą.Specialiai sukurtas aksesuaras jauniems sportininkams, jis turi gerą elastingumą ir jokio kvapo.Patirtis puikiai tinka ir orui žaidimo metu.

2.Aukščiausios Komforto: Žaisti savo geriausią be jokių trukdžių ar nepatogumų su mūsų futbolo rankogaliai.Meistriškai paruošta su atidarymo ir uždarymo siūlės, kad puikiai tilptų jūsų riešo, šių rankogaliai siūlo maksimalų komfortą.Papildoma siūlės taip pat padaryti juos labiau patvarus, išspręsti problemą prastos susiuvimo ir teikti patikimą sukibimą.

3.Žaidimas Informacijos Saugojimas: Mūsų Futbolo Rankogaliai suteikti saugią ir patikimą žaidimą, informacijos saugojimo vaidina, strategijas, ir pažymi, skydelyje kamera, leidžia lengviau prieiti prie jų.Stebėjimo langą užtikrina patogų žiūrėjimo ir daug kortelių apgyvendinimo praverčia futbolo sezonas.

4.Lengva Dirbti su: Kontrolės atidarymo ir uždarymo mūsų futbolo rankogaliai su lengvumu.Mūsų nailono sagtis užtikrina saugų tinka per didelio intensyvumo žaidimai, garantuojanti maksimalų komfortą ir našumą.Nesijaudinkite dėl nukrypimų, mūsų rankogaliai likti tvirtai uždarytas per veiksmų.

5.Plataus Pritaikymo: krepšinio, beisbolo, futbolo ir daugiau, šie futbolo rankogaliai puikiai tinka berniukų ir mergaičių visose amžiaus grupėse.Ruoškitės valymo srityje ir pademonstruoti savo įgūdžius.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai