Daugiafunkcinis Kaklo Atgal Neštuvų Atsipalaiduoti Raumenys Sumažinti Nugaros Skausmą Slėgio Atgal Ruožas Pagalvę Juosmens Nugaros Atrama Massager

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.31 €6.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Kaklo Atgal Neštuvų

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Kaklo Ir Nugaros Neštuvų

Spalva:Pilka,Rožinė,Mėlyna

Medžiaga:EVA+TPE

Dydis:30.5*24.5*9cm/12.01*9.65*3.54 colių

Aprašymas:

Unikalus dizainas:unikalus ašaros formos dizainas veiksmingai driekiasi viršutinės ir apatinės nugaros dalies raumenys.Kontūrą palei centras yra specialiai sukurta siekiant padėti suderinti nugaros smegenų naudojimą.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Mes naudojame tik aukščiausios kokybės EVA putos, kuris yra minkštas, kad bet sunku ir pakankamai tankus, ne sutraiškyti pagal svorį.Atsisveikinti su įtampos galvos skausmas ir migrena, kurią natūraliai atkurti optimalų kreivumą stuburo ir perkvalifikavimo raumenis ir išlaikyti sveikatos laikysena.Gaivus nuima spaudimą nuo gyvybiškai svarbių sričių kamieno.

Lengva naudoti:Atgal Ruožas Pagalvė leidžia iš visų pusių masažas giliai spaudimą dėl konkrečių punktų.Jis padeda sumažinti nugaros skausmą, teisingai postural disbalanso, atsipalaiduoti įtampa, sukurtos raumenų skaidulas, sumažinti spaudimą ir pailginti stuburo.

Aktyvus gyvenimas:Mūsų tempimo nugaros atrama yra naudoti kasdien 10 minučių, pataisyti savo laikyseną ir išvengti traumų.Jos švelnus išsišakojusios ir dekompresijos ir stuburo gali padėti atsiimti ir remonto išsipūtimas ar herniated diskus.Naudokite yra skirtas padėti jums su postural terapija, nugaros skausmo, gilaus miego ir geresnį mobilumą.

Keli naudojimo būdai: galite rasti keletą naudoja Atgal Ruožas Pagalvę, įskaitant: pėdų masažas, kojų keltuvai, kaklo keltuvai ir tęsiasi, kėdės parama, Ar jūs kenčia nuo viršutinio, vidurinio arba apatinio nugaros skausmo, galite taikyti skausmingas sritis tempimo ir įvesti progresinių driekiasi stuburo.Švelniai, galėsite suderinti savo stuburo ir panaikinti skausmą.

PLATUS TAIKYMAS:Mūsų Ruožas Joga Nugaros atrama yra universalus nugaros ir kaklo neštuvų, kad galima naudoti ant grindų, lovos ar kėdės, siekiant sumažinti skausmą ir diskomforto, nuo metų sunkaus darbo, sėdi ir netaisyklinga laikysena.

paketų sąrašo:

1*Kaklo Ir Nugaros Neštuvų

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai