Treniruoklio Pedalai Su Dirželiais Nugara Dviratį Ir Patalpų Stacionarių Treniruoklio

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.76 €37.01

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA - pedalai ateiti su pora reguliuojamas guma dirželis, leidžia custom ilgio, kad tilptų į batų jūs naudojate.Aukštos kokybės dirželis lengvai išgyventi griežtai minti pedalus.Reguliuoti pedalo ir dirželį, kad tilptų savo poziciją prieš naudojimą.

LENGVA ĮDIEGTI - pedalai yra aiškiai pažymėta kairę ir į dešinę, Patikrinkite ženklas prieš keisdami pedalą taip, kad ji gali būti įdiegta teisingai.

PUIKUS VALDYMAS - pedalų paviršius yra neslidus dizainas ir gumos juosteles, ant viršaus gerą ryšį su batų, apsaugoti jus nuo staigių lapeliai.Geriau mėgautis minti pedalus.Su dviračio pedalas, jūs gaunate puikus valdymas, kai savo dviratį mynęs pedalus

Montavimo seka: Prašome atkreipkite dėmesį į (R) ir (L) ženklų, dviejų pedalas verpstės iki sumontavimo. (R) teisę pedalą, dviračių, (L) kairiojo pedalo dviračių.Nuvalykite kai kurios alyvos, prieš įrengiant kad įrenginys sklandžiau.

Spalva:juoda

Medžiaga:PP+PVC

Skersmuo :9/16inch/ 1/2inch

Dydis:162 x 148 x 52mm

Pakuotės Turinys:

2 x treniruoklio pedalai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai