12mm*20m Išskleidimo Lipnus Kamuolys Juosta Autizmo Nerimas Saldainiai Išpakuokite Spalva Žaislas Atsipalaiduoti Klijų Nauja Juosta Gif Žaislas Fidget Traukiant D6e3

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Aparatūros
  • Produkto Kodas: z1188
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €0.16 €0.28

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

MT906M

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

juosta

Juostos Tipas:

Izoliacine Juosta

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys:

Dažų & Dekoravimo


Aprašymas

Produkto pavadinimas: Išpakuokite piešimo juosta

Gaminio dydis: 12mm*20m/0,47 colio * 65.62 kojų

Gaminio spalva: kaip matote

Gaminio medžiaga:BOPP

Produkto savybės:

1. Aukščiausios Kokybės: Mūsų produktai yra pagaminti su aukščiausio lygio dėmesį į detales, užtikrinti išskirtinę kokybę, kuri išsiskiria iš konkurencijos.

2. Novatoriškas Dizainas: Mes didžiuojamės mūsų pažangiausius dizainus, kurie yra ne tik estetiškai malonus, bet taip pat ir funkciškai viršininkas, teikiantis unikalią ir malonus vartotojo patirtį.

3. Neprilygstama Ilgaamžiškumas: Mūsų produktai yra pastatytas paskutinis, su patvarių medžiagų ir ekspertų meistriškumo, kad gali atlaikyti net sunkiausias sąlygas, užtikrinti ilgalaikį pasitenkinimą mūsų klientams.

4. Išimtiniais Klientų Aptarnavimas: Mes teikiame pirmenybę klientų pasitenkinimą virš visa kita.Mūsų speciali palaikymo komanda yra visuomet pasirengusi padėti ir suteikti greitą problemos sprendimus į visus paklausimus ar klausimus, todėl pirkimo patirtį sklandžiai ir be jokio vargo.

5. Konkurencingos Kainos: Nepaisant siūlanti geros kokybės ir naujoviškas dizainas, mūsų produktus konkurencingomis kainomis, siekiant užtikrinti prieinamumą, nemažinant vertės.Tai daro juos geriausias pasirinkimas tiems klientams, kurie ieško aukštos kokybės produktas už protingą kainą.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Išpakuokite piešimo juosta

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai