4PCS Universalus Skalbimo Mašina Anti-Slip Kojų Kilimėliai Stalo Kėdės Koją, Pagalvėlės Smūgio Absorbcijos Baldai Gumos Padas Grindų Apsaugos priemonės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Aparatūros
  • Produkto Kodas: z12071
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €2.90 €5.81

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

4PCS Universalus Skalbimo Mašina Anti-Slip Kojų Kilimėliai Stalo Kėdės Koją, Pagalvėlės Smūgio Absorbcijos Baldai Gumos Padas Grindų Apsaugos priemonės

Kulka Taškų:

1、Praktiškas ir Kompaktiškas: Kai džiovintuvas, arba skalbimo mašina yra visiškai pakratyti ar baldų persikėlė, jie bus padaryti nemalonų triukšmą.Tai praktiškas ir kompaktiškas pagalvėlės gali efektyviai sumažinti triukšmą, suteikti jums su jauki aplinka, ir neleisti kaimynai skųstis.

2、Lengva Įdiegti: priežastis, kodėl šie kojos yra tokia gera, yra neatskiriamas nuo jų lengva instaliacija.Tiesiog įdėti baldai ir elektros paramos kojos į koją, pagalvėlės, kad užbaigti diegimą.

3、Triukšmo Mažinimo ir Vibracijos Sumažinimas: Šių anti-shake priedai gali sugerti iki 94.7% vibracijos ant lygaus paviršiaus.Ši situacija bus kitokia, kai žemė yra nevienoda.Kitų komercinių produktų, negali gauti tą pačią išjungti poveikį, kaip ir šių grindų kilimėliai.

4、Išmokų Didinimas: Padidinti baldų ir buitinės kelių cm iki lengviau valyti ir ieškoti daiktų ant grindų, veiksmingai užkirsti kelią drėgmės.

5、Keturių dalių Rinkinys: Kiekviena grupė yra įrengta keturių anti-vibracijos pagalvėlės, vienas pateikiami pagal kiekvieną koją, skalbimo mašina arba dažų.Jei norite naudoti tiek skalbimo mašina ir džiovintuvas, jums reikia dviejų rinkinių.

Ypatybė:

Triukšmo mažinimo ir kovos su vibracija.

Pakelti namų ūkio produktai.

Atsparus vandeniui, drėgmei atsparus.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Universalus Kojų Pagalvėlę Skalbimo Mašina

Medžiaga: guma、Veltinio

Dydis: apie 7*7*4CM/2.76*2.76*1.57 į

Svoris: apie 550g

Pakavimo Sąrašas:

4*Skalbimo Mašina Universali Pėdos Padas

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai