Sienos Spackle Voleliu, Teptuku, Voleliu Pataisyti Sienų Įtrūkimus, Sienų Remonto Įrankiai, Miegamojo Studijų Kambarys, Vaikų Kambarys Gyvenamasis Kambarys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Aparatūros
  • Produkto Kodas: z3707
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €6.56 €13.11

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Sienos voleliu, teptuku

Tipas:

Caulk


Aprašymas

Gauti jūsų sienos ieškote gražus ir švarus vėl su mūsų lengva naudoti sienų remontui pasta voleliu.Su savo funkcionalumo ir greitai-džiovinimo formulę, jūs galite mėgautis sklandžiai ir puikiai sienos vos 10 minučių.Puikiai tinka nustatant, bet negražus sienos spackles ar įbrėžimų be vargo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sienos voleliu, teptuku

Neto masė: apie 100g

Dydis: apie 13.8*7.7 cm/5.43*3.03 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Sienos voleliu, teptuku

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Greitai džiūstantys Dažai: greitai džiūstantys ir aplinką tausojančio vandens pagrindo formulė šią sieną voleliu, teptuku taupo laiką.Roll puikus užtruks vos 10 minučių, ir talkų yra vėjas su savo kompaktiško dizaino.Atsisveikinti su netvarka ir mėgautis puiki sienos.

2.Efektyvus Dažymas: Šią sieną voleliu, teptuku suteikia sklandų, švarus baigti su savo funkciją, kuri apsaugo nuo purslų ir varva.Sienos remonto roletai gali būti naudojami ant sienų be maišymo, sutaupyti laiko ir vargo.

3.Pasiekti Sienos: atsisveikinti su užsispyręs dėmes su šią sieną voleliu, teptuku.Savo universalus valymo pajėgumai leidžia jums lengvai pašalinti grafiti ir kitų pažeidimų iš bet kokios sienos paviršių.Be to, tai puikus įrankis, kad remonto savo sienos su lengvumu.

4.Lengva Dėmių Aprėptis: atsisveikinti su ilgai laukti sienos remonto pasta išdžiūti.Mūsų sienos voleliu, teptuku leidžia jums roll prieš dažytos sienos, atidarius dangtį.Išdžiūti natūraliai ir liudytojas lengvas aprėptis dėmių.

5.Lengvas, Dažymo darbai: sienos voleliu, teptuku dizainas daro tapybos jūsų sienos pastangų, siekiant sklandžiai ir net baigti be vargo.Padengti didelius plotus greitai.Jos lengvos ir kišeninio dydžio funkcija leidžia lengvai fotografuoti bet kur ir laikyti, kai nenaudojamos.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai