Rankinis Ledo Skustuvas Snow Cone Machine Nešiojamų Nusiskuto Smulkinto Ledo Maker Smulkintuvas Su 2Free Ledo Kubelių padėklas Namų Lauke, Patvarus

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €16.83 €21.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Galia (W):

1w

Talpa:

500ml

Prekės Pavadinimas:

FGHGF

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

18/8 Grūdinto Nerūdijančio Plieno Peiliukai: Mūsų skustuvai yra įrengta patvarus aštrūs peiliai, kuris yra labai stiprus ir nebus rūdžių, šio namo ledo trupintuvas gali būti naudojamas ilgą laiką

Rankinis valdymas: nėra elektros ar baterijų nereikia.Tiesiog naudoti pratęstas, patogi rankena valdyti snow cone machine sklandžiai ir lengvai.

Didelis 1L Skaidriu Ledo Bin: ledo skustuvas yra erdvus, skaidrus ledo dėžę, kurios gali laikyti iki 1 litro ledo kubeliai.Ji turi saugos sandariklio konstrukcija, siekiant išvengti bet nutekėjimas arba išsiliejimo.

Nuimamas dizainas: ice crusher priima nuimamas struktūra, dizainas, kurią lengva išardyti ir valyti po naudojimo, užtikrinant, nerimauti-nemokamai išlaikymo.

PREMIJA LEDO KUBELIŲ FORMOS: be nusiskuto ice maker", taip pat gausite 2 patogioje ledo kubo formos.Snow cone maker daro tai lengva padaryti kokteilius, margaritas, įdomus gėrimų ir daugiau.

Medžiaga: plastikas

spalva: Balta

Pakuotės Turinys:

1 x Shaved ledo gaminimo aparatas

2 x įšaldyti ledo pelėsių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai