Automatinis Dulkių Gruntas Mašina, Maisto Laikymo, Su 50Pcs Maisto Užsklanda Maišelių Sandarinimo Mašina, Dulkių ES Kištuką Lengva Naudoti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €26.85 €44.75

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

FGHGF

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Automatinis Dulkių Gruntas Mašina, Maisto Laikymo, Su 50Pcs Maisto Užsklanda Maišelių Sandarinimo Mašina, Dulkių ES Kištuką Lengva Naudoti

Tvirtas: Šis dulkių gruntas mašina yra pagamintas iš aukštos kokybės abs medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Auto power off: Šis dulkių gruntas mašina turi automatinio išjungimo funkcija, kuris gali automatiškai išsijungti, kai maistas yra saugomi į konteinerį.

Plačios taikymo: Šis dulkių gruntas mašina gali būti naudojama sandarinimo visų rūšių maisto produktų, tokių kaip grūdai, pupelės, ryžiai, riešutai, kavos pupelės, arbata ir kt.

Naudojimo veiksmus: naudojant sandarinimo maišelį, įdėkite tekstūra puse į viršų ir sklandžiai puse žemyn, ir įdėkite jį į paskirtą griovelio.Paspauskite abiejų pusių mašina tvirtai, kol išgirsite "click" garsas.Patikrinkite, ar abiejų pusių spaudžiamas tinkamai. (Jei iš vienos pusės nėra nuspaustas, sandarinimo nepavyks).Tada pasirinkite režimą: "Vieną sandarinimo" arba "Vakuumas" Tik antspaudas ir naudoti.

Pastaba: Jei nenaudojate mašinos, dangtis turi būti paspaustas ir saugomi kartu. (Jei paspaustas ir saugomi ilgą laiką, sandarinimo juosta, žlugs ir negali būti uždaromos)

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Įtampa:AC 220V

Spalva:Balta/Juoda

Medžiaga:ABS

Dydis:35.5x7.5x5cm

Pakuotės Turinys:

1 * Dulkių Sandarinimo Mašina

50 * Vakuuminiai Maišeliai (25 didmaišius, 20x25cm, 25 Mažų Maišelių 12x20cm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai