Fudeer Momentinis Vandens Šildytuvas Maišytuvas Elektrinis Vandens Šildytuvas Virtuvės Maišytuvas Tankless Vandens Šildymo Maišytuvas Bakstelėkite su Skaitmeniniu Ekranu

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €35.49 €131.10

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Fudeer

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

220v Momentinio Šildymo Maišytuvas Savybės

☆【 SAUGIŲ MEDŽIAGŲ 】:trumpąją karšto vandens čiaupo yra pagamintas iš pasirinkto kokybės maisto klasės 304 nerūdijančio plieno medžiagos, vidaus anti-elektros energijos sienos dizainas gali apdrausti vandens ir elektros nėra prijungtas prie išvengti vandens nutekėjimo ir elektros nutekėjimo.

☆【 GREITĄ TEMPERATŪROS PAKILIMĄ 】:šildymo, maišytuvas, priima trijų dimensijų pasukimo šildymo dizainas.Šildymo branduolys yra 304 nerūdijančio plieno, kurį galima greitai sušyla, dilimui ir korozijai atsparių, negamina patina, ir tai nėra lengva gaminti mastu.

☆【 LED EKRANAS 】:šildymo maišytuvas naudoja LED ekranas, kuris gali intuityviai pamatyti temperatūros pokyčių, duomenis, yra tikslus, patogus ir greitas, ir tinka šeimos naudojimui.

☆【 SAUGAUS PROJEKTAVIMO 】:šildymo maišytuvas priima dual atskyrimo kanalus vandens ir elektros energijos, kad būtų išvengta nuotėkio problemų.Produktas turi kelis apsaugos dizaino, pavyzdžiui, sauso deginimo apsaugos, sprogimų apsaugą, slėgio ribojimo apsauga, įžeminimas, apsauga, per temperatūrai, apsaugos ir t. t., suteikia jums saugiai ir stabiliai naudoti aplinkai.

Daugiau-temperatūros apsauga (vandens temperatūra viršija 90° ir galia yra išjungti protingai); Sausas deginimas apsaugos (bimetalinė mechaninė jungiklis apsaugo nuo elektros šildymo vamzdžiai iš deginimas); Įžeminimas, apsauga (kad išvengtumėte stiprių srovių, einančios per žmogaus kūną, kai izoliacija yra pažeista).

☆【 PRAŠOME atkreipti DĖMESĮ,】: maišytuvas vandens įleidimo metodas yra mažesnis vandens įleidimo ir sąsajos skersmuo yra 1/4. Kai diegimas, vandens maišytuvas gali būti įdiegta tik vertikaliai, ir vandens slėgis reikalavimas yra 0.04~0.05 MPa.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.Aš baigsis, klausimas jums.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai