Riešo Įtvaras Sporto Suspaudimo Juostų, Juostelių Prakaitui Sulaikyti Juostų Sporto Riešo Apsiaustas Rankų Paramą Juostų Atletikos Darbo Veikia

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.30 €2.17

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Taikoma Žmonių:

Vaikai

Modelio Numeris:

Riešo Juostelių Prakaitui Sulaikyti

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Su mūsų Riešo juostelių prakaitui sulaikyti, galite išlaikyti jūsų riešo prakaito-laisvos ir saugios per treniruotes.Jie turi tamprumo tinka maksimalų komfortą ir yra sukurti, siekiant išvengti slydimo, o taip pat pagerinti stabilumą ir paramą.Jie patogiai tilptų pagal pirštines ir pridėti ne birių dėl savo plonų ir besiūlis dizainas.Juoda, mėlyna, rožinė, ir odos tonai yra prieinamos.

Specifikacija:

Spalva: odos, spalva juoda mėlyna rožinė

Medžiaga: nailono Lycra silikono viskozės audinys dirželis

Dydis: apie 36*6,7 cm/14.17*2.64 į

Storis: apie 0.17 cm/į 0.067

Pakavimo Sąrašas:

1* Riešo Įtvaras

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Dirželis Dizainas: apsaugoti riešą nuo slydimo ir laisvai reguliuoti sandarumą.Tai riešo įtvaras pasižymi dirželis dizaino, kad antklodės aplink savo riešą, saugiai ir patogiai.Jūs galite lengvai reguliuoti sandarumas pagal jūsų pageidavimą ir išvengti riešo nuo slydimo.

2.Riešo Parama: Mūsų Riešo Įtvaras suteikia neprilygstamą apsaugą, suteikiant 360 wrap-around sustiprinti stabilumo ir parama.Jis efektyviai sumažina naudotis slėgio ir suteikia optimalų komfortą, todėl jis puikiai tinka kasdieniam naudojimui, ir visos sporto veikla.

3.Gerai Padarė: Dėka jo oda-draugiškas ir minkštas, elastingas tinka nailono audinio, tai riešo įtvaras pagalba veiksmingai susigrąžinti nuo traumų.Savo daugkartinio naudojimo medžiagos daro jį lengva prižiūrėti, tinka įvairių sporto šakų kartų nepabloginant rezultatų.

4.Kad Patogiau: 0,17 MM plonas dizainas, mūsų Riešo Įtvaras, užtikrina didžiausią patogumą ir lankstumą, dėvėti, suteikiančio jums atlikti savo kasdieninę veiklą be jokių kliūčių.

5.Lengvas Naudojimas: Mūsų reguliuojamas riešo įtvaras suteikia geriausią įmanomą riešo parama.Šis prisitaikyti petnešomis yra įvairių spalvų ir yra ideali apsauga jūsų sąnarių, o žaisti futbolo, bėgimo ir kitose sporto šakose.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai