Naktį Veikia Šviesos lemputės Veikia Vest Didelio Matomumo USB Įkrovimo 65 Reguliuojamas Spindulio Kampas LED Veikia Šviesos Liemenė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €13.63 €27.25

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Lempos galva, gali būti koreguojamas iki 65° ir funkcijos 5 ryškumas režimai.Ilgai veikianti baterija ir IPX5 lygio vandeniui našumą užtikrina ilgaamžiškumą.Užtikrina geresnį matomumą prasto apšvietimo sąlygomis.

Pavadinimas: LED naktį veikia krūtinės šviesos

Medžiaga: ABS

Baterijos talpa: 5000

Šviesos šaltinio forma: COB+Taikomų aplinkos: Pėsčiųjų, kempingas, dviračiai

Baterijos veikimo laikas: 4-12 valandų

Įrankiai: trys pavaros avantiūra, dvi pavaras COB

Šviesos spalva: balta/raudona šviesa

Įkrovimas: USB greitas tiesioginis apmokestinimas

sąrašas:

veikia krūtinės apšvietimas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Reguliuojamas Spindulio Kampas: lempos galvutę galima palenkti tarp 0-65, padidinti savo saugumą ir pasitikėjimą kelyje ir leidžia apšviesti skirtingomis kelio sąlygomis. .

2.Išplėsta Baterijos veikimo laikas: Su ličio baterija, kuri užtikrina ilgalaikį baterija, tai veikia krūtinės šviesos ir toliau spindi ryškiai, už 4-12 valandų į vieną mokestį.

3.Penkių Lygių Tamsos: Pritaikyti jūsų apšvietimas, bet kokia veikla, su penkiais ryškumo lygius ir režimai.Su šiuo krūtinės šviesos, esate pasirengę veikti, žygiai, stovyklavimas, ir dviračiais.

4.Kelią į Vandenį: Su IPX5 atsparumas vandeniui reitingų, tai veikia krūtinės šviesos suteikia jums nerimauti-nemokamai veikia erience bet atšiaurių oro sąlygų, lietaus ar prakaito nebus sustabdyti jus.

5.Stiprus Ryškumas: Su /COB dual šviesos šaltinis, tai veikia krūtinės šviesos suteikia stipresnis apšvietimas ir padidina jūsų matomumą tamsoje, todėl saugiau už jus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai