Gėrimų Dozatorius Pakeitimo Mova,Nerūdijančio Plieno, Poliruoto Baigtas, Vandens Balionėlis, Maišytuvo Pakeitimas, Tinka Berkey Ir Oth

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.00 €14.28

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Type3:

Vandens Dozatorius Pakeitimas, Maišytuvo

Type6:

gėrimų dozatorius

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Type4:

gėrimų dozatorius nuotakyno pakeitimo

Prekės Pavadinimas:

FGHGF

Type1:

Gėrimų Dozatorius Pakeitimo Nuotakyno

Type5:

nuotakyno gėrimų dozatorius

Type2:

Nerūdijantis Plienas Poliruotas Baigtas


Aprašymas

Šis Gėrimas Paskirstytojo Pakeitimas Čiaupas reikalauja 5/8 colio arba 16mm skersmens anga įdiegti.Jis tinka balionėlis sienos iki 11/16 colių arba 17mm storio.

Gėrimų Dozatorius Pakeitimas, Maišytuvo labai Pilstymo Arbatos, vyno, vandens, sulčių ir kitų gėrimų.Tinka visų Berkey Nerūdijančio Plieno modeliai.

Gėrimų Dozatorius Pakeitimo Nuotakyno yra pagamintas iš švelniavilnių kieto nerūdijančio plieno, nėra švino įtrauktas į medžiagų, stebėtinai patvarus ir korozijos-atsparus, geros sveikatos ir ilgu gyvenimo tinkamą prietaisą.

Nuplaukite ir nuplėšti baltos apsauginės plėvelės apie poveržlės prieš naudojimą.Jei reikia, naudokite 3/4 colio raktas riešutų, ne per priveržkite.Kruopščiai nuskalaukite švariu vandeniu su rankena dalinis atvira pozicija (45 laipsnių posūkio) po naudojimo.Jei naudojamas saldžių gėrimų, rekomenduojame pašalinti nuotakyno iš paskirstytojo ir kruopščiai valyti.

Aukščiausios Kokybės Nerūdijančio Plieno Gėrimų Dozatorius Pakeitimo Nuotakyno yra skirtas pakeisti pigūs, lengvai pertrauka ir skylėtas nuotakyno plastikinių gėrimų dozatorius, gėrimų dozatorius stiklainį ar saulės arbata jar.Mūsų kaiščiams atrodo elegantiškai, jaučiasi kietas, puikus Gėrimų Dozatorius, Grafinas

Pagrindiniai Specifikacija

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Sriegio Žingsnio: 1.25 MM

Dydis: 105 * 77mm

Spalva: Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 * Gėrimų pilstymo maišytuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai