Geriausios Kokybės Cukranendrių Žievelės Pašalinti Mašina / Cukranendrių Skustukas / Cukranendrių Odos Lupimo Mašina

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €892.31 €980.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

LEJARUI

Darbo Efektyvumo:

3/min

Įtampa (V):

220V

Galia (W):

500w

Svoris:

100KG


Aprašymas

Produkto parametrai

Modelis: cukranendrių skustukas variklis

Galia: 500W

Vardinė įtampa: 1 Lygis

Darbo efektyvumo: 3/min

Svoris: 100KG

Savybės:

1. Ši mašina yra odos šveitimas su cukranendrių odos automatiškai .Vidinė įrenginio dalis priimti aukštą sanitarijos kokybės plieno, siekiant užtikrinti sveiką produkciją.

2. Tai gali sutaupyti daug laiko ir darbo, nei tradicinių rankinis šveitimas.Pilingas talpa yra 200kg-300 kg per valandą, todėl galite sutaupyti daug laiko ir darbo.

3. prietaisas yra 100 kg neto masės, kad stabilumui užtikrinti, mechaninė struktūrą ir ilgą tarnavimo laiką.

4.prietaisas turi didelio greičio skustukas, pagerėjo suvartojimo norma, siekiant išspręsti sunkumus, tradicinių šveitimas ir darbo jėgos.

Privalumai : 1.vidaus mašinų su Nerūdijančio plieno, užtikrinti sanitarijos; 2.prietaisas šveitimas greitis, pilingas plonas švarus pagerinti valgomieji norma, siekiant išspręsti tradicinės šveitimas sunkumų. 3. cukranendrių lupimo mašina pro

Įžanga

Šis cukranendrių lupimo mašina gali žievelės cukranendrių odos automatiškai, jis gali padėti išspręsti sunkumus, tradicinių šveitimas veiksmingai, taupyti žmonių ir padidinti pelną.

Prašome atkreipti dėmesį :

1. Jei produktas yra atnaujinama, mes atsiųsime naujausias stilius.Išvaizda gali keistis, bet pagal parametrus ir funkcijas, lieka nepakitusios.

2. Jei gamybos proceso metu, mechaninė produktų, reikalingas suvirinimui.Ten bus šiek tiek suvirinimo žymių tuo suvirinimo taškas.Tai yra normalu, o ne trūkumas.Jei jūs nieko prieš, prašau savo užsakymą kruopščiai.arba kreipkitės į pardavėją, kad patikrintų išsamų vaizdą.

3. Visos mašinos dydis ir svoris matuojamas mūsų rankose,gal turi kai kurių nuokrypis,prašome don ' t protus

Pristatymo būdas:

1.Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas Metodas"

mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!

- Jei CFR jūra, tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2.Jei pasirinksite "Iki Express "

mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express (tokių kaip DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!

Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

3.Jei pasirinksite " Oru "

mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!

atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.(MAIRUIS)(JUANIS)

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai