Originalus Naujas Keycaps " MacBook A1989 A1990 A1932 A2159 2018 2019 Klaviatūros Tarpo Klavišą Bžūp Klavišus Įrašą Žirklių, Vyrių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Visą Lapeliai
  • Produkto Kodas: z94737
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.84

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

A1989 A1990 A1932 A2159

Numeris:

A1989 A1990 A1932 A2159

Nešiojamas kompiuteris:

Už "Macbook Pro", Skirtą "Macbook Air"

Didmeninė:

Taip, jauskitės laisvai susisiekti su mumis

Kokybė:

Originalus Naujas

Elemento Tipas:

Kiti Nešiojamojo Kompiuterio Dalys

Nešiojamas modelis:

A1989 A1990 A1932 A2159

Serija:

"MacBook Pro"

Suderinamos Prekės:

"APPLE"

Prekės Pavadinimas:

BUYEECN

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Garantija:

3 Mėnesių

Dalys:

KOSMOSO keycap


Aprašymas

Prekė: La ptop Kosmoso Keycap

Būklė: Originalus Nauji, 100% Testuotas, Geros Darbo

Nešiojamas Kompiuteris: "Macbook Pro", Skirtą "Macbook Air"

Nešiojamas Modelis: A1989 A1990 A1932 A2159

Pastabos: Jei jums reikia kitų keycaps, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Suderinamas:

Už "Macbook Pro ""Retina " 13" A1989 "Macbook Pro ""Retina 15" A1990

Už " MacBook Air 13.3 A1932

Skirta MacBook Pro 13" 2019 A2159

1. Apie mažų paketų, jūs galite choes Zilvinasbutkevicius.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, E-pakelis( 7-60 dienų ).Kitą pristatymo metu į skirtingas šalis.

2. Apie big paketinių, Mes rekomenduojame naudoti DHL,EMS( 4-8working dienas ), tai daugiau saugiau ir greičiau.Tačiau, prašome suprasti, bet importo mokestis arba mokestis, ne paskirties šalies yra pirkėjo atsakomybė, pls dėmesį jis.Taip pat pirkėjas turi sumokėti nuotolinio mokesčius, jei pristatyti adresas yra nuotolinio rajone, DHL/UPS/TNT ar Fedex ' s (express pristatymas) systerm.

3. Mes galime laivas Pasaulyje, išskyrus išvardytas išimtis šalyse .Prekės bus vežamos iš laivybos būdų, kaip jums pasirinkti.Pristatymo adresas turi būti iškart po jums padaryti užsakymą.Jei norite pakeisti adresą,prašome susisiekti su mumis asap prieš kad iš laivo.Jei ne,jokių papildomų išlaidų apmoka pirkėjai.

4. Visi daiktai bus patikrintos atsargūs prieš išsiųsti.Tačiau dėl tranzito priežasčių,pažeista prekės negali neišvengiamas.Taigi, prašome patikrinti jį iš karto, kai ją gavote.

5. Mes siūlome laivybos nuolaida didmeninė kartu pristatymas.Prašome susisiekti su mumis.

Sekimo numerį bus pateikti patikrinti siuntimo informaciją.

Pakavimas: Supakuota su anti-static maišelį ir burbuliukų maišelį ir putplasčio dėžutę, Užtikrinti išlaikyti dalys, švarus ir saugus.

1. Po pardavimo garantija 3 Mėnesiai.

2. Replece naujo ir gero, jei jums kilo padirbtų produktų.Tačiau įsitikinkite, kad nėra naudojami, o ne žmogus-padarė sugadintas.

3. Laivas atgal į mus su gera paketas , nebūtų sugadinti taip, kaip grįžo.

4. Mes tikriname 1 iš 1 prieš pristatymas, 100% veikia gerai, prieš pristatymas

Paslaugos: Visos klausimus atsako Kinijoje darbo laiko,jei turite kokių nors klausimų apie produktus,prašome nedvejodami kreipkitės į mus !

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Zilvinasbutkevicius.lt.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

1. Buyee Technology Development Co.,Ltd.Specializuojasi Electroic gamyba10 Metų patirtį.Virš 20 fabrikai darbo kartu wih mums.Griežtai andstrong QC Komanda.

2. Produkto patikrinti 1 iš 1 prieš pristatymas.Puikiai Po pardavimo, paslaugų teikimo sistema.

3. B2B ir B2C) pardavimų platforma.Parama pirkimas urmu.Profesinės SaleTeam, Paslauga, jums prieš tai, kad ir po užsakymo specialistas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai