Rusų Klaviatūra su foniniu Apšvietimu Acer Swift 3 SF314-54 SF314-54G SF314-54G-52L8 SF314-56G Swift 3 SF314-41 SF314-55 SF314-56 Sidabrinė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Visą Lapeliai
  • Produkto Kodas: z218210
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €27.95

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Numeris:

SF314-54

Suderinamos Prekės:

acer

Prekės Pavadinimas:

XIN-JIMY


Aprašymas

*Spalva:Sidabrinė

*Būklė: Nauja

*Vienetas: 1 vnt nešiojamojo kompiuterio klaviatūra

*Pastaba: bandymai turi būti 100% veikia.

*Garantija: 180 DIENŲ

Suderinami Modeliai:rusų Klaviatūra su foniniu Apšvietimu Acer Swift 3 SF314-54 SF314-54G SF314-54G-52L8 SF314-56G Swift 3 SF314-41 SF314-55 SF314-56 Sidabrinė

Visos nuotraukos yra realios nuotraukos.

Prašome patvirtinkite savo mašinos tipo, klaviatūros kalbą, dydis, spalva ir išdėstymas klavišus prieš perkant. (jei integruota klaviatūros klavišą Enter, yra įvairių, tačiau jis negali būti įdiegtas).

Jei turite kokių klausimų ar nesate tikri, galite susisiekti su mumis laiku.

Jei perkate didesnį kiekį, bus nedidelė nuolaida.

Importo tarifų ar kitų mokesčių NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome patikrinti su savo vietos Muitinės prieš užsakant.Prašome pranešti mums, jei turite bet kokius specialius reikalavimus, dėl krovinio deklaraciją.

Grąžinimas ir Garantijos :

Visos prekės yra išbandytos ir geros būklės, prieš išvežant.

Jei gavote neteisingą ar nekokybiška prekė, prašome susisiekti su mumis pakeisti arba grąžinti pinigus nuo jūsų gavus prekę.

Dėl bet kokių asmeninių priežasčių(ne pardavėjo klaida) grąžinti grąžinti, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų.Grąžintos prekės turi būti pradinės būklės, ir grįžti, laivybos mokestis turėtų būti pirkėjo išlaidas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.Pirkėjai yra atsakingas už žalą ir nuostolius, patirtus per grįžta.Jei prekės yra grąžinamos, pirkėjai nebus gauti visą kompensaciją.

Mes teikiame Šešių mėnesių išlaikymo.Nekokybiškų daiktų per garantijos terminą, gali būti grąžinamos.Pirkėjai turėtų padengti siuntimo išlaidas.Prašome susisiekti su mumis grįžtant adresą.Mes remonto ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Garantija netaikoma prekių, kurios yra fiziškai pažeistas, arba NĖRA, naudojant įprastomis sąlygomis, tokių kaip piktnaudžiavimo ir netinkamo montavimo.

Atsiliepimai:

Jeigu esate patenkinti produkto gavote, prašome nedvejodami palikti mums teigiamą ( + ).

Jei jūsų prekės neatvyko arba neatitinka aprašymas ir norėtų palikti neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmą, suteikti mums galimybę padaryti viską teisingai, ir mes padarysime viską, kad padėtų jums išspręsti problemą, kaip neigiamus atsiliepimus problemos neišsprendžia.

Ačiū mūsų pirkėjai už jų paramą ir pasitikėjimą mūsų produktais.

(*^__^*) Ačiū~

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai