Apsaugos Atveju Visiškai Aišku, Dangtelis, Oro, 13 Poveikio Apsauga Pro Oro

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.14 €18.43

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Aiškiai "Macbook Air"

Tipas:

Lankstymo Folio Atveju

Medžiaga:

nailonas

Stilius:

Atsitiktinis

Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis:

11"

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tai apsaugos atveju, pagamintas iš tvirtos PC medžiagos, bus apsaugoti jūsų nešiojamąjį kompiuterį nuo įbrėžimų ir dings, o ji gražesnė.Tai užtruks tik keletą minučių baigti lengvas montavimas.Be to, šiuo atveju padeda jūsų kompiuterį, saugiai išsklaidyti šilumą geresnių rezultatų.Apsaugoti savo investicijas su šiuo aukštos kokybės atveju.

Specifikacija:

Taikoma produktus: Book Pro, Knygos Oro

Medžiaga: PC

Tipas: apsauginės atveju

Pakavimo sąrašas:

1*Apsaugos Atveju Knyga

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Crystal Clear Apsauga: Suvynioti į krištolo skaidrumo PC medžiagos, mūsų apsaugos atveju saugo jūsų prietaisas apsaugotas nuo įbrėžimų ir poveikio žalą.Jo paprastas ir stilingas dizainas tinka stora prigludusios dėl jūsų telefono.

2.Aukštos kokybės Apsaugą: Mūsų apsauginės atveju suteikia tvirtumą ir apsaugą nuo kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.Tvirta konstrukcija apsaugos jūsų nešiojamąjį kompiuterį nuo įbrėžimų, smūgių ir kitų pažeidimų.

3.Tiksliai Meistriškumo: Suprojektuoti su tiksliai meistriškumo, šį apsauginį atveju suteikia krištolinis skaidrumas, kad demonstruoja savo nešiojamojo kompiuterio originalaus dizaino ir spalvų.

4.Greitas Montavimas: Džiaugtis be jokio vargo montuojant šią apsaugos atveju vien minučių, net ir be profesionalių įgūdžių.Tiesiog pasiimkite jį į savo prietaisą ir mėgaukitės aukščiausios apsauga, be jokio šurmulio.

5.Optimizavimas: Užtikrinti, kad jūsų prietaisas veiktų sklandžiai.Mūsų apsauginės atveju padeda išsklaidyti šilumą geriau per operaciją su dugno aušinimo skyles, sumažinti perkaitimo ir skatinti ilgaamžiškumas.Mėgautis besiūlių procesus ir geresnių rezultatų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai