Stebėti Kalno Sutvirtinimo Plokštės Plieno Laikiklis Plokštelė Plona, Stiklo Ir Kitų Silpnų Stalo,Tinka Monitoriaus Stovas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €21.95 €30.91

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas: [DIDINTI STABILUMO]Saugiai išvaikyti stebėti svorį visoje didesnį paviršiaus plotą, sumažinti koncentruotos streso taško ir išvengti konkurencijos iškraipymo tvirtinimo dalis.

[STEBĖTI MOUNT ARMAVIMO]Šis monitorius rankos sutvirtinimo plokštės gali padaryti stebėti antgaliai tinka jūsų stalo, tuo pat metu apsaugant savo stalai nuo sugadinimo.

[TINKA]Taikytina darbalaukio medžiaga: stiklo, marmuro, kompozitines lentos, medienos ir pan., taikoma apkabos tipas: tinka labiausiai, C-gnybtus.

[SU ANTI-SLYDIMO PAGALVĖLĖS]Anti-slip lakštai yra įtraukti ir prie apačios pagrindinė plokštė apsaugoti savo stalo, nuo žalos atlyginimo ir įbrėžimų.

[PATVARI MEDŽIAGA]ekranas rankos armavimo plokštė yra pagaminti iš šalto valcavimo plieno plokštės, kuri yra patvari ir didelis kietumas.

Medžiagos: šalto valcavimo plieno

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x monitoriaus rankos sutvirtinimo plokštės viršutinės plokštės (22 x 15 cm)

1 x monitoriaus rankos sutvirtinimo plokštės apatinės plokštės (17 x 10cm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai