24Pcs Trinties Vielos Stovo švediškas Stalas Stovi Visu Dydžiu Spintelės Patiekalas Aptarnaujančių Padėklai Maisto Šilčiau valgio tiekimo Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €135.86 €271.71

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Gydymas:

galvanizavimo, Taškinio Suvirinimo

spalva:

sidabrinė

Formos:

Stačiakampis

Stilius:

Modernus Stilius

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Vienetų skaičius:

24

Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas:

Kilimėliai & Pagalvėlės

CN:

Kinija

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno, Geležies


Aprašymas

Specifikacijos

Medžiaga: Geležis

Gydymas: Galvanizavimo, Taškinio Suvirinimo

Spalva: Sidabrinė

Stilius: Modernus

Forma: Stačiakampis

Vienetų skaičius: 24

Viršuje Atidarymo Dydis: 51*30.5 cm/20.08*12inch

Apačioje Dydis: 44.5*31cm/17.52*12.2 colių

Stovo Aukštis: 20.5 cm/8.07 colių

Pakuotės Dydis: 58.5*32.5*55cm/23.03*12.79*21.65 colių

Grynasis Svoris: 11.52 kg/25.4 lbs

Bruto Svoris: 12.5 kg/lbs 27.55

Savybės:

Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų vielos šlifavimo rėmas priima aukštos kokybės ketaus po galvanizavimo gydymas, stiprūs, rūdžių įrodymas, didelio stiprumo, atsparumo dilimui, korozijai, ilgaamžiai.

Stiprus struktūra: Kiekvienos trinties vielos rėmeliai yra apdoroti bauda suvirinimo procesą, stiprus struktūra, ir galite būti tikri, kai naudojamas.

Vienas dizainas: Šių pelai, lentynos, skirtos dėti vieną ant kito.Kai nebuvo naudojama, ji gali būti sukrauti vertikaliai kartu lengvai laikymo, kuri yra patogi ir taupo erdvę.

Labai nešiojamieji: Su dviem rankenomis iš abiejų pusių ir kurių bendras svoris 24 paketai 25.4 svarų, šių trinties vielos lentynos yra lengva atlikti ir judėti.

Naudinga lentynos: galite naudoti šias trinties vielos lentynos su padėklai arba alavuotoji skarda (išskyrus atvejus), skirtų kepsninės, pyragai, kepsniai, daržovės, arba bet širdingas maisto, kad jūsų šalis tvarkingas ir gražus.

Lengva valyti: Jūs galite valyti šių trinties vielos lentynos su skudurėliu arba plovikliu vandens, kuris yra paprastas, laiko taupymas ir energijos taupymą.

Sklandžiai tvarkyti: Kiekvienas šlifavimo rėmas turi du gerai suvirinti sklandžiai rankenos lengva rankena ir perkeliamumas.

Užapvalinti kampai: Kiekvienas šlifavimo stovas yra suprojektuoti su užapvalintais kampais, siekiant apsaugoti jūsų rankas nuo įbrėžimų.

Apdaila pėdos pabaiga: Apdaila koja pabaigoje kiekvieno šlifavimo rėmas išvengti braižymo lentelės viršuje.Be to, erdvės kairėje apačioje, atlieka vaidmenį vėdinimo, todėl saugiau naudoti.

Prašymas

Šios trinties vielos lentynos, tinka įvairiomis progomis, pavyzdžiui, campings, viešbutis, furšetai, piknikai, BBQs, vestuvių ceremonijos, mokinių susitikimai, gimtadienio, ir daugiau.

Pastabos

1.Išlaikyti savo maisto, šilta, jums reikia pridėti du trinties patiekalas kuro skardinės apačioje stovo.

2.Prašome atkreipti dėmesį, kad trinties patiekalas kuro skardinių nėra įtrauktas į paketą.

3.Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo, ir įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti.

Pakuotė

24 Vnt* Trinties Vielos Lentynos

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai