Moliūgų Micro Slėgio Puodą Naujas Namo Tipas Sriubos Puodą Daugiafunkcinis Ne Klijuoti Puodą Dujinė Viryklė Universalus Sriubos Puodą

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.72 €15.63

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Daugiafunkcinis Plumpy Non-stick Micro Slėgio Puodą

Tipas:

Du Kartus Katilai


Aprašymas

Virėjas maisto produktą, greičiau ir saugiau su mikro-slėgio puodą.Tai gali padaryti puodą sriubą 20 minučių, sutaupyti 30%-60% virimo laiko, nei reguliariai puodą.

Didelės talpos (8L) dizainas tinka 2-8 žmonės ir gali patenkinti įvairių kasdienių poreikių.

Ne-lazdas dizainas yra tinkamas maisto ruošimui įvairių patiekalų iš troškinimui sriubą iki virimo, garuose, kepti ir pan.Tai yra paprastas ir veiksmingas būdas virėjas savo mėgstamą maistą.

Savo stilingą ir modernią išvaizdą, tinka visos virtuvės stilių, todėl tai puiki dovana tėvams, šeima ir draugais.

SAVYBĖS

* Kepimo Greičiau - Pagamintas iš smulkių geležies medžiagos, su greitai ir net šilumos laidumo, kartu su mikro-slėgio dizaino virtuvės leidžia maistą virti greičiau ir daugiau skanų.

* Non-stick - puodas yra padengtas sveikas, medicinos akmuo, kuris yra non-stick ir bedūmiai, nereikia nerimauti dėl maisto nepriliptų prie puodo.Taip pat lengva valyti.

* Saugus Naudoti - pot yra įmontuotas slėgio mažinimo vožtuvas, ir užraktu, dangtelis, kad būtų išvengta nelaimingų atsitikimų.Iškėlė krašto puodą apsaugo skystį nuo perpildyta.Permatomas dangtis leidžia virimo statusą iš pirmo žvilgsnio.

* Universalus - Jis gali būti naudojamas, troškinimui, kepimui, garuose, ir braising.Tai yra daug praktiškiau, nei kiti paprasti puodai su vienu funkcijas.

SPECIFIKACIJA

Medžiagos: Smulkūs Geležies

Dangtelio Medžiaga: Stiklas

Talpa: 8L

Tinka Viryklė: Atvira Liepsna, Indukcinės Viryklės

Spalva: Oranžinė, Žalia

Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Paketą Sudaro: 1 * Daugiafunkcinis Plumpy Non-stick Micro Slėgio Puodą

PASTABA

Prašome leisti šiek tiek matavimo paklaidos dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos parodytos nuotraukose.

Žymos

Micro Slėgio Puodą

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai