Stiprus Batų Remonto Superglue Klijais Su Ne-Drip Instruktorių Odiniai Batai Aukštakulniai Šlepetės Multi-purpose Vandeniui Klijais

2 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.34 €9.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas Didmeninės:

no

Rinkinys Tipas:

no

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1、【SVEIKATOS IR SAUGOS】 -- lipnios batų remonto klijai yra didelis antspaudas ir nebus lengvai nuotėkio klijais.Tuo pačiu metu, klijai, bus nei gaminti erzinančio kvapo, nei pažeisti odą.

2、【ŽMOGIŠKAS DIZAINO】 -- stiprus batų klijų, lipnus priima ne-drip adatos antgalis dizainas, kuris yra patogus jums taikyti klijai įvairių dalių batai be trūksta mažų nuotėkių.

3、【AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGŲ,】 -- konteinerio stiprus batų klijų yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, turi gerą lankstumą, yra lengva išspausti, ir yra atsparios trinčiai, tvirtos ir ilgaamžės.

4、【, IŠSKIRTINĮ MEISTRIŠKUMĄ】 -- išorės modelius ir simboliai batų klijų yra spalvoti aukštos klasės spausdinimo technologija, kuri yra ne tik antioksidantas, bet taip pat ir Nuolatinis.

5、【INTYMIŲ PASLAUGŲ】 -- Mes esame pasiryžę suteikti jums su kokybės produktus ir paslaugas.Jei turite klausimų, galite mums pranešti bet kuriuo metu.Mūsų 24 valandų internete paslauga yra malonu atsakyti į jūsų klausimus bet kuriuo metu.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Stiprus Batų Klijų

Medžiaga: Plastikas ir mišinys, Klijai

Spalva: spalvotas

Dydis: 15 x 4.6 x 4.6 cm

Svoris: 50g

Pakuotė:

Pakavimo Būdas: spalvų dėžutė

Kiekis: 1pc

Paketų Sąrašo:

1 spalvos langelį, 1 butelį Batų Klijų

Žymos

odinis batų remonto superglue klijais, odos aukštakulnius batelius, šlepetė, klijai, Siuvimo

Pirkėjas
2023-10-13
Efektyvumo ir greičio.
Pirkėjas
2023-11-01
PUIKUS.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai