Raudoni Nėriniai Apdailos 5 Metrų Marlės Akių Tiulio Gėlių Siuvinėjimo Nėrinių Papuošimai, Kaspinai Audinio Suknelė "PASIDARYK pats" Siuvimo Amato L11F2011A2

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.46

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Proga:

Vestuvės

Technics:

Išsiuvinėti

Modelio Numeris:

L11F2011A2

Produkto Tipas:

Nėriniai

Apdaila:

Nėriniai

plotis:

10.6 inches

CN:

Kinija

Funkcija:

Eco-friendly

Medžiaga:

100% Poliesteris

Audinio Tipas:

Poliesteris

spalva:

raudona


Aprašymas

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ

1cm=0.393 colių 1inch=2,54 cm 1cm=0.032 ft 1ft=30.48 cm, 1 metras = 1.09 kiemuose Kelis kiekiai bus sumažinti toliau vienas gabalas!Plotis: 27cm (10.6 cm)

Kaip tos nuotraukos, kurių buvo imtasi pagal natūralios šviesos, kuri gali sukelti kai kurių spalvų skirtumas, mes negalime įsitikinkite, kad spalva nuotraukoje yra toks pats, kaip materialius objektus.Be to, kiekvienas simbolis turi skirtingas rezoliuciją, kurioje taip pat rezultatų spalvų skirtumas nuotraukos.Tačiau, mes stengiamės sumažinti spalvų skirtumas.

1.Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, thank you so much !!

2.Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai