2 Žvejybos įrankiai Saugūs, Su Stiprus Ir Atsparus Įbrėžimams Šalinti Lauke Organizuotas Spręsti Dėžės Žvejybos mažas rožinis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.74 €6.23

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Su Atlošais, ar Ne:

No

Su Ištraukiama Kojų ar Ne:

No

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Nešiojamų ir Organizavo: Šis žvejybos reikmenys lauke yra įmontuotas didelės talpos saugoti visus savo žvejybos įrankių, o matinio PP užtikrina jis yra stiprus ir atsparus įbrėžimams.

Lengva Nešiotis ir Patvarus: Imtis šio žvejybos reikmenys dėžutė su jus į savo kitą žvejybos reiso.Jo kompaktiškas dydis ir lengvas, kad jį būtų lengva nešioti, ir tvirtos konstrukcijos užtikrinama, kad jis truks metus į priekį.

Palaikyti tvarką Savo Žvejybos Nuotykius: Laikykite savo žvejybos reikmenys reikmenys tvarkingai saugomi ir lengvai prieinamos su šia spręsti langelį.Ji suteikia daug erdvės visiems savo žvejybos essentials, taigi jūs visuomet būsite pasirengę.

Patogus ir Daugiafunkcinis: nesvarbu, Ar esate pradedantysis ar patyręs žvejys, tai žvejybos reikmenys lauke yra būtina turėti.Jo didelės talpos leidžia jums įrašyti įvairių žvejybos reikmenys, todėl tinka bet kokios žvejybos scenarijus.

Ir Patikimas: Investuoti į žvejybos reikmenys langelį, kad gali atlaikyti sąstingis lauko nuotykius.Stiprus ir atsparus įbrėžimams konstrukcija užtikrina, ji bus ištverti šiurkščiai elgdamiesi ir išlaikyti savo žvejybos įrankiai saugūs.

Specifikacija:

Spalva: įvairių spalvų.

Medžiaga: PP,Dervos,matinis.

Dydis: Apie 28.2 cm *18.2 cm *4.9 cm/11.10*7.17*1.93 colių.

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Komplektą Sudaro:

Žvejybos Reikmenys Dėžutę

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai