Vaikų Plaukioja Šachmatų Įdomus Skraidina Šachmatų Atminties Žaidimas, Nustatytas Klasikinis Strategijos stalo Žaidimai Multifunkcinis Ankstyvo Mokymosi

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.05 €5.78

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Amžius:

>3 Metų

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ieškote stalo žaidimas, kuris užtikrina, įspūdžių ir įdomus moksleivis, tuo pačiu didinant savo loginį mąstymą?Ieškoti ne toliau, nei Vaikų Plaukioja Šachmatai!Šis žaidimas yra puikus, kad tėvai ir vaikai galėtų džiaugtis kartu.Patirtis suvirpinti paleisti po ir pagerinti jūsų vaiko loginio mąstymo įgūdžius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Skraidymas Šachmatų Žaidimas

Medžiaga: ABS

Gaminio Dydis: apie 48cm/į 18.8

Taikoma Amžius: 3 metai ir daugiau

Pakavimo Sąrašas:

Šachmatų lenta * 1

Kortelės * 30

Šachmatų Figūrą, * 16

Kauliukai * 1

Smėlio laikrodis * 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus, Įdomus: Patirtis universalumas Plaukioja Šachmatų Žaidimas su 2 įdomių funkcijos: stalo plaukioja šachmatai, ar atminties korteles.Žaisti su draugais, šeima ir vaikai.Su savo 2-in-1 gameplay, mėgautis įvairių malonumų ir mesti iššūkį savo mintis ar pasiseks.Puikiai tinka įvairaus amžiaus ir įgūdžių lygį.

2.Patirtis Pasilinksminti: Skraidantis Šachmatų Žaidimas yra įdomus žaidimas, kad iššūkiai jūsų atminties, strategiją, ir sėkmės.Jūs turite stebėti valdybos ir atid iai planuoti savo juda, tuo pačiu, išvengti spąstų ir kliūtis, kurios gali jums siųsti atgal.Mėgaukitės įspūdžių ir įdomus šis klasikinis žaidimas su savo šeima ir draugais.

3.Daug Funkcijų: Plėtoti savo vaiko intelektinės įgūdžių, naudodami patobulintas erdvės jausmą ir spalva pripažinimo sugebėjimus.Šis žaidimas taip pat skatina matematikos ir loginio mąstymo, todėl įdomus ir naudingas pasirinkimas, įvairaus amžiaus vaikams.

4.Tėvų ir Vaikų Sąveika: Skatinti tėvų ir vaikų ryšius su šio Plaukioja Šachmatų žaidimas.Kartu žaisti, dalintis laimingų akimirkų, ir skatinti bendradarbiavimą.Padėti savo vaikams ugdyti socialinius įgūdžius ir išmokti spręsti problemas, o smagiai.

5.Sustiprinto Mokymosi: Paversti jūsų vaiko grojimo su mūsų Plaukioja Šachmatų Žaidimas tinka vaikams nuo 3 ir daugiau.Ji skirta skatinti pagrindiniai matematika ir logika įgūdžius, o yra jaudinantis ir įdomus.Puikiai tinka mažiems vaikams, ikimokyklinio amžiaus ir pradinių mokyklų studentus su įvairių lengvatų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai